Moderne i udobne

Sofe i fotelje o kojima maštamo ove sezone

12. studeni 2020.
Fotografija: Vivre.hr

Monotoniju jesenskih dana razbijamo novim komadom namještaja koji će podignuti prostor u kojem najviše boravimo. Pronašli smo sjajne sofe i fotelje koje će interijeru podariti moderni i cozy izgled.

Najveću promjenu u prostor donosi sjedeća garnitura koja je u dnevnom boravku dominantni komad namještaja. Dinamiku i osvježenje unosi spoj sofe i fotelje, ovisno, naravno, za koliku ste promjenu raspoloženi - i sam razmještaj namještaja i dodatak fotelje neobičnog oblika ili zanimljivog uzorka će prostoru dati sasvim novo lice. 

Ovisno o kvadraturi stana, možete se odlučiti i za novi dvosjed, trosjed ili veliku kutnu garnituru. Trendovi u interijerima nameću trosjede i dvosjede kao zanimljiva rješenja koja ostavljaju više prostora za dodatak fotelje, stolice ili taburea, dekorativnog i funkcionalnog elementa. Ako niste sigurni koje boje i materijale odabrati, baršun predvodi po popularnosti, a onaj u zagasitim bojama kao što je petrolej, tamnozelena, oker žuta ili crvena zadužen je za savršenu dozu profinjenosti. Fotelju birajte tako da odgovara uz trosjed, ona može biti istog stila i nijanse, no ona u drugoj boji te s uzorkom će ostaviti efektni pečat u prostoru. 

image
Fotelja Cornwall; Kare/
Trosjed s jastucima Lesnina/
Sofa Lullaby; Kare/
Fotelja Lisa; Prima/
Stolica za ljuljanje Lesnina/
Trosjed Melodia; Prima

Kraj godine označava i popuste pa je shopping ovakve vrste najbolje obaviti u ovo razdoblje. Black Friday pomalo je početak blagdanske sezone, a na online trgovini Vivre.hr počinje 11. studenog i donosi popuste na desetke tisuća proizvoda do čak 90 posto. Osim na sofe i fotelje, promocija se odnosi na proizvode iz svih kategorija, a sudjelovanjem u Gloria Glam nagradnom natječaju možete osvojiti bon od 250 kuna za Vivre. Darujemo ih pet, a do tada, imamo izbor proizvoda za listu želja. 

image
Fotelja Elsa Jungle/
trosjed na razvlačenje Fressia/
Sofa trosjed Florence/
Fotelja Budapest/
Fotelja Ixia/
Trosjed na razvlačenje Georgia Enjoy Flamingo - sve Vivre.hr