Novi broj

Spremni za proljeće: Ne propustite inspirativno izdanje magazina Gloria Glam

23. ožujak 2023.

Fotografije: Jelena Balić
Kreativno vodstvo: Romano Decker
Stilist: Petar Trbović
Make-up: Simona Antonović
Stilist kose: Mijo Majhen
Asistentica stilista: Laura Bošnjak 
 

Kako provesti prve proljetne dane? Uz stranice novog izdanja magazina Gloria Glam u kojem vas očekuju inspirativni pojedinci, uzbudljive destinacije, trendovi i intimni razgovori... Uz više od 200 stranica zanimljivog sadržaja, očekuje vas i dar - ruž za usne Sisley Le Phyto Rouge u stylish nijansi.

Doživljaji, nova iskustva, glasovi karizmatičnih pojedinaca, vizualne transformacije, igre riječi, intimni razgovori, uzbudljive destinacije, novi svjetovi, lica koja dolaze... sve to i još puno više poželjeli smo na našem prvom kolegiju za proljetni broj Glorije Glama. Nakon pomalo pospanog i uspavanog siječnja, um i tijelo žudjeli su za novim dozama adrenalina. Znali smo što nam je činiti - kreirati.

SNAGA OSOBNOSTI

Sve je počelo u predivnom prostoru našeg kreativnog trojca - Balić, Pajkić, Majhen - u centru naše metropole, ugodnom starograđanskom stanu s visokim stropovima, gdje smo imali dogovor s Izabel Kovačić koja je dan prije stigla iz Londona. Tog jutra bili smo počašćeni spektakularnom igrom prirodne svjetlosti, uz koju smo snimili editorijal i naslovnicu s Izabel. Već u prvim minutama snimanja osvojila nas je zaraznim smijehom, nekom lijepom energijom, toplinom. Naša cover girl idući dan je osvojila i našu novinarku u svom showroomu brenda Lunilu gdje je odzvanjao smijeh, a ona napravila iznimku - u intervjuu joj je otkrila sekvence svog intimnog svijeta koji inače pomno čuva samo za sebe.

Jednako zabavno bilo je i na setu s pravom glumačkom zvijezdom - Brankom Katić, s kojom je razgovor trajao satima, a da pritom ni u jednom trenutku nije odala dojam da smo u društvu dive koja je zavela Hollywood, London i streaming platforme, a kadrove dijelila s Catherine Deneuve, Robertom Redfordom, Johnnyjem Deppom i Javierom Bardemom. Dapače, ona je jedna od nas, neposredna, iskrena i snažna. Ovo su primjeri žena koje potiču promjene koje želimo slijediti.

SNOVI/AUTENTIČNOST

Snovi se ostvaruju - ako dovoljno vjeruješ u njih. Nekako se ta teza posve neplanirano provukla kroz ovaj broj, pa je tako niz naših sugovornika pričao o svojim snovima, onima koje žive i onima kojima se nadaju. Zajednička misao bila je i ona o vlastitoj autentičnosti pa smo imali tu čast ugostiti niz samosvjesnih, uspješnih, karizmatičnih žena koje bespogovorno progovaraju o izazovima i predrasudama koje s lakoćom svladavaju. Žele biti uzor ženama u doba društvenih mreža koje nam svakodnevno serviraju savršenstva koja u suštini ne postoje. Čar je u nesavršenosti, zar ne?

PREMREŽENOST SVJETOVA MODE, UMJETNOSTI I DIZAJNA

Od Milana do Beča, talijanskih klasika dizajna i suvremenog američkog slikara Alexa Katza, parova zaljubljenih u arhitekturu, domaćih kreativnih kolaboracija preko brenda finog nakita i profinjenog luksuza sve do berlinskog proljeća, kako smo nazvali vizualnu magiju koja odiše iz svake stranice našeg modnog editorijala.

HEDONIZAM KAO NIT VODILJA

Jer nam je u svim oblicima i više nego potreban. Zato za početak - priuštite si uživanje u našim raskošnim stranicama, inspirativnim pričama, ekskluzivnim intervjuima, temama, kolumnama... Zamišljajte se na sretnim mjestima, planirajte ‘svoje‘ proljeće. Ponekad usporite, maštajte, stvarajte, sanjajte, zabavite se. Budite glasni, svoji, sretni.

Voli vas gg.