gg binge

Stižu nam novi božićni filmovi koje jedva čekamo

12. studeni 2021.

božićni binge

Još nije službeno počelo, ali svi znamo da se Božić bliži. Ovo su novi filmovi kojima se veselimo.

Mariah Carey već je objavila kako je božićno vrijeme krenulo, još 2. studenog. Nekima puno prerano, drugima taman. Bez obzira na to u koju kategoriju ulazite, činjenica je da su novi božićni filmovi već počeli izlaziti. Iako svake godine uživamo u klasicima poput "Ljubav, zapravo", "Vilenjak", "Grinch" i slično, volimo pogledati i što se novoga snima i nudi na streaming platformama. Od ljubavnih komedija do obiteljskih i dječjih filmova, evo što se već može gledati i koje božićne filmove tek čekamo da izađu. 

Love Hard

Romantična komedija s Ninom Dobrev u glavnoj ulozi već je na Netflixu i spaja Božić s online datingom. Razočarana svojim ljubavnim životom, spisateljica Natalie konačno pronađe svoj "match" na dating aplikaciji. Uvjerena da je to "to", sjedne na avion kako bi iznenadila Josha za Božić, ali je dočeka neugodno iznenađenje - to uopće nije on. Klasična priča o catfishingu pretvara se u romantičnu avanturu. Film je klasična romansa za lagano gledanje u predbožićno vrijeme. 

Christmas Flow

Francuski romantični film s temom "suprotnosti se privlače" kojem ne možemo odoljeti. Reper Marcus i novinarka Lila nemaju ništa zajedničko, no igrom slučaja njihovi se životi isprepliću. Mogu li premostiti svoje razlike i hoće li im blagdani u tome pomoći? Gledat ćemo od 17. studenog na Netflixu. 

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Dan poslije na Netflix dolazi treći dio teen serijala "The Princess Switch" s Vanessom Hudgens u glavnim ulogama - ovog puta u tri verzije. Priču vjerojatno već znate: imamo princezu Stacy Wyndham od Belgravije i kraljicu Montenara Lady Margaret Delacourt. Dok se pripremaju za veliki event povodom Božića, nailaze na probleme zbog čega odlučuju kontaktirati svoju neprijateljicu Lady Fionu Pembroke. Čekaju nas obrati i smijeh, a ako niste gledali prva dva dijela, svakako preporučujemo jedan vikend binge. 

Single All The Way

Još jedna godina u kojoj Peter dolazi na božićno okupljanje obitelji - single. Kako bi izbjegao neugodu, nagovara najboljeg prijatelja Nicka da dođe s njim. Mama mu u međuvremenu namješta slijepi spoj, ali u razgovoru s obitelji uskoro dolazi do malo drugačijeg obrata. Romantična queer komedija s Michaelom Uriejem i Philomenom Chambersom na Netflix dolazi 2. prosinca, a u sporednoj ulozi je i Jennifer Coolidge.

Father Christmas Is Back

Britanska obiteljska komedija u kojoj glumi cijela plejada sjajnih glumaca, između ostalih Elizabeth Hurley, John Cleese, Kelsey Grammer, Nathalie Cox, Talulah Riley i drugi. Priča se okreće oko četiri sestre koje se za Božić nalaze u obiteljskoj vili u Yorkshireu. Najavljeni, ali i neočekivani gosti, stare svađe i godinama čuvane tajne - film sadrži sve što nam treba od blagdanske komedije. Već je na Netflixu. 

A Boy Called Christmas

Fantastična priča o tome kako je nastala priča o Djedu Mrazu u režiji Gila Kenana na Netflix dolazi 24. studenog. Dječak Nikolas (Henry Lawfull) kreće u potragu za svojim ocem, čvrsto vjerujući u magiju, iako mu svi govore da je uzaludno. Na putu ga prati njegov ljubimac miš, s kojim doživljava nevjerojatne avanture. Za sve klince, ali i one odrasle kojima treba ponovno probuditi blagdanski duh, ova vizualno primamljiva bajka bit će sjajan dodatak listi za gledanje. 

A Castle For Christmas

Jedna klasična ljubavna priča koja prelazi granice s Brooke Shields i Caryjem Elwesom na Netflixu se počinje prikazivati 26. studenog. Shields glumi uspješnu spisateljicu koja se nađe usred skandala. Kako bi pobjegla od svega, odlazi u Škotsku posjetiti dvorac koji je nekad pripadao njezinoj obitelji. Odlučuje ga kupiti, ali nije računala na otpor lokalaca. Naravno, u svemu se krije i ljubavna priča.