Vikend planovi

Subota je rezervirana za dobre second hand ulove

11. studeni 2022.

Fotografija: IMAXtree

U kalendar upisujemo dva buvljaka koji se održavaju u Zagrebu. Dobar vintage shopping ne propuštamo!

Veseli nas što vikend događanja u Zagrebu sve češće uključuju buvljake i pop-up second hand shopove. Svijest o dobrim stranama second hand odjeće na našim prostorima sve je jača, a izbor vintage komada postaje sve popularniji od uobičajenih high street shopping navika. I ovoga vikenda možete se uputiti u lov za dobrom odjećom po jednako dobrim cijenama - dvije lokacije u gradu rezervirane su za second hand kupovinu - kaputi, sakoi, izbor modnih dodataka i pletiva za zimu pred nama je na raspolaganju na ovim adresama:

Prilaz Gjure Deželića 17

Modni buvljak s izborom jesenskih modnih komada zakazan je za subotu, od 11 do 14 sati. Izbor odjeće nudi Style&Wings uz influenserice Mateju Sučević, Ivanu Vukušić, Paulu Sikirić, Petru Riju, Sonju Pašalić i Laru Vukušić koje su pripremile, ne sumnjamo, jako dobar izbor high street i dizajnerskih komada. 

Vintage Bazaar @ Botaničar

Divna Ivić stoji iza Instagram profila Deee Vintage i strastvena je sakupljačica vintage komada iz raznih dijelova svijeta, Italije, Berlina, SAD-a... U Botaničar donosi izbor vintage i second hand komada - puloveri, traperice, kaputi, Yugo Fashion iz 70-ih, 80-ih i 90-ih nalaze se na raspolaganju. U prijevodu, jedinstveni i rijetki komadi po super cijenama!