Iznenađenje

Taylor Swift ima novi album - ali i kardigan koji može biti vaš

24. srpanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Profimedia
Srđan Sandić
Srđan Sandić

Intrigantan je popis suradnika na novom albumu Taylor Swift, uključujući Aarona Dessnera iz The Nationala, koji je napisao 11 od 16 pjesama na albumu, te Bona Ivera, a osim albuma, pjevačica je iznenadila i s modnim komadom.

Taylor Swift je potpuno drugačija i zrelija. Novi album nazvala je "Folklore" i njime najavljuje, barem trenutno – glazbeni zaokret.
Ovo su pjesme o dječjim avanturama i tinejdžerskim svađama. Neke pjesme simpatično portretiraju bivše ljubavnike, neke sugeriraju (raz)rješenja.

Swift je čini se, dosadašnju "ljutnju" i "isključivost" te mladalačku zanesenost zamijenila romantikom. Često pjeva o bijegu u sjećanja, u ruke ljubavnika. Prve kritike sugeriraju da je ovim albumom, još jednom, pokazala svoju predanost i ozbiljnost te da kreirana atmosfera melankolije savršeno odgovara ovom trenutku.

Nagle seizmičke promjene u našem životnom stilu, sužavanje horizonata djelovanja, nemogućnost ˝bijega˝ od naših obitelji ili uskog kruga prijatelja kod mnogih je potaknulo val samorefleksije i ponovne procjene toga "gdje smo s našim životima".
Taylor Swift očito nije bila imuna na taj zov.

Ali, osim novog albuma, Taylor je iznenadila i svojom linijom kardigana. Ako volite taj modni komad ili vam se posebno svidio ovaj kojeg nosi u spotu - možete ga kupiti s albumom za 49 dolara na njezinom web shopu, gdje se nalazi još različitog mercha u ponudi poput bejzbol kapa, majici i maskica za telefon.

image
Kardigan plus album koštat će vas 49$