gg putovanje

U društvu slavnih: Anja Dujaković bila je na ekskluzivnom Revolve festivalu na Coachelli

26. travanj 2023.

Fotografija: Instagram

Influencerica Anja Dujaković jedina je brend ambasadorica Revolvea iz Europe koja je pozvana na ekskluzivni Revolve festival, koji se održavao u sklopu Coachelle - s nama je podijelila detalje ovog nevjerojatnog iskustva.

Svoju publiku koju čini 128 tisuća ljudi Anja Dujaković svakodnevno inspirira modnim odabirima, a ako ste njezin profil pratili posljednjih dana, vidjeli ste da je provela nekoliko dana na Revolve festivalu koji se održao u sklopu Coachelle. Anja je jedina ambasadorica brenda koja je na festival stigla iz Europe, i kako nam je otkrila, iza nje je jedno od najboljih iskustva koje je do sada doživjela. Ova prvostupnica psihologije život je posljednjih mjeseci preselila u London, odakle je letjela u Los Angeles, a sve o Revolve festivalu, outfitima i omiljenim nastupima s Coachelle otkrila nam je u putopisu. 

Suradnja koja traje 

Radim s brendom Revolve (i s Fwrd, što je sestrinski brend čija je kreativna direktorica Kendall Jenner) već oko tri godine i jedna sam od njihovih uspješnijih ambasadorica. Na Revolve festival je pozvano samo 20 do 25 brend ambasadora iz cijelog svijeta, i jako sam ponosna što sam ove godine bila među njima. Većina njih ima barem milijun pratitelja (ja sam bila skoro najmanji influencer po broju pratitelja), a također, bila sam jedina iz Europe!

image

Camila Coelho Collection komplet topa i hlača s uzorkom 

Budući da je put iz Londona, gdje trenutno živim, do Los Angelesa trajao 11 i pol sati, brend me pozvao da dođem dan ranije. Mogla sam povesti jednu osobu tako da je sa mnom išao moj dečko. Prvi dan smo bili u Los Angelesu gdje smo imali sastanak s agencijom, u njihovom showroomu u West Hollywoodu. Tamo sam izabrala neke outfite za festivale, a ostatak dana smo proveli kao pravi turisti, u razgledavanju LA-a, dok nas je drugi dan pokupio shuttle bus i odveo nas do Palm Springsa gdje smo bili smješteni. Hotel je bio odličan te ga je Revolve bukirao na nekoliko dana samo za nas. Imala sam prilike upoznati brojne influencere, od kojih su gotovo svi iz SAD-a i sprijateljiti se s nekima od njih. U petak smo imali pool party, a Revolve festival se održavao u subotu i nedjelju. Svi smo dobili VIP narukvice za Coachellu na koju smo mogli ići kad god smo imali vremena, što je uglavnom bilo navečer.

image

Anja Dujaković i influencerica Negin Mirsalehi

Party usred pustinje

- Naša obaveza je bila kreiranje sadržaja za Revolve festival i iako sam imala priliku izabrati outfite unaprijed, također smo imali i gifting suite na dva kata u hotelu (koji je bio otvoren cijeli vikend), tako da smo u svakom trenutku mogli doći po nove outfite i kozmetiku. I osobe koje smo poveli kao +1 su također mogle uzeti što god žele pa ni moj dečko nije otišao doma s putovanja praznih ruku. Nudili su nam tretmane lica, vitaminske injekcije, šminku i frizuru, postavljanje trajnog nakita... 

Revolve festival je počeo u 14 sati i smješten je u pustinji, u blizini Coachelle. Samo oni koji su na popisu mogli su prisustvovati, a među pozvanima su bili Irina Shayk, Leonardo DiCaprio, Hailey Bieber, Victoria Justice, Tyga, Lil Baby, Saweetie, Shay Mitchel, Dixie & Charli D‘Amelio, Camila Coelho, Lori Harvey, Kendall Jenner... Na festivalu smo osim hrane imali ponuđenu kozmetiku, primjerice brenda Rhode, kojeg je osnovala Hailey Bieber. Događaj je organiziran na privatnom posjedu koji je bio osiguran, tako da su se svi celebrityji zabavljali bez svojih zaštitara u blizini.

image

Jedan od outfita s Revolve partyja 

Festivalski outfiti

- Moj omiljeni outfit kojeg sam nosila je Patbo set - top i dugu suknju s resicama kombinirala sam uz smeđe Alohas čizme, što sam nosila prvog dana festivala. Iako sam nosila ogroman kofer i još dva mala, ovo mi je bio jedini isplanirani look za kojeg sam bila 100 posto sigurna da ću nositi. Ipak, najviše komplimenata sam dobila drugi dan kad sam nosila L‘academie bež set. 

image

Patbo outfit za prvi dan festivala

Iskreno, sve je bilo odlično na eventu, ne mogu ništa izdvojiti da mi se nije svidjelo. Možda vrijeme - jer je u nedjelju bilo 34 stupnjeva! Naravno, u prvom planu je bilo kreiranje sadržaja i snimanje outfita, a osim tog poslovnog dijela, dečko i ja smo se super zabavili i upoznali nove ljude. Ovo je bio vikend kojeg ću se uvijek rado sjećati i jedva čekam iduću godinu i nadam se da ću biti ponovno pozvana.

image

Outfit s Coachelle

Iskustvo s Coachelle

- Coachella mi je pomalo pala u drugi plan jer je Revolve festival bio baš odličan - prvi dan su nastupali Ice Spice i Don Toliver, drugog dana 21 Savage, City Girls, Murda Beatz, Coi Leray, Tokischa... Nama se najviše svidio 21 Savage jer smo i inače obožavatelji, a jako nam se svidio i njegov outfit - nosio je Amiri set.   

Od velikih imena na Coachelli nastupali su Bad Bunny, Rosalia, Frank Ocean i još jako puno izvođača. Jako mi je žao što sam propustila Rosaliju kojoj sam se najviše veselila, a kao najdraži nastup s Coachelle mogu izdvojiti Metro Boomin koji je na pozornicu doveo The Weeknda, Johna Legenda, Don Tolivera, 21 Savagea, Futurea, Diddyja…

Inače, Coachella je ogromna, izgleda kao pravi grad. Ima više pozornica i do njih morate hodati barem 20 minuta, ako želite vidjeti jednog izvođača za drugim. Iznenadila me regulacija konzumacije alkohola i nitko ispod 21 godine ga ne može kupiti. Jako su strogi po tom pitanju, svi moraju pokazati osobnu na ulazu i dobiti posebnu narukvicu koja potvrđuje da ste dovoljno stari za alkohol.

Ako planirate na Coachellu...

- ...moj je savjet - budite spremni na avanturu! Coachella je festival u pustinji, potrebna vam je udobna obuća jer se do samog ulaza mora jako puno hodati, iako postoji opcija da vas od jednog djela parkinga do ulaza vozi čovjek na biciklu s prikolicom - ali jedna minuta vožnje košta 15 dolara po osobi. Potrebna vam je jakna jer tijekom noći temperature padaju s dnevnih 30 na prohladnih 15 stupnjeva. I pripremite maramu ili neku drugu vrstu zaštite kojom možete zaštititi oči od pijeska dok puše. Budite spremni na čekanje Ubera po sat vremena, ili budite pametniji od nas i naručite prijevoz dan ranije.