GG EVENT

U glam društvu: u zagrebačkom kinu Urania predstavljena nova lifestyle destinacija 

26. veljača 2020.
Fotografije: Maja Jurović 
Gloria Glam

Preuređeno zagrebačko kino Urania nametnulo se kao idealna kulisa za predstavljanje novog lifestyle medija – gloriaglam.hr, ali i proljetnog broja tiskanog izdanja Gloria Glam.

Nova platforma predstavljena je u krugu partnera, suradnika, modnih znalaca, i to kroz prezentaciju sadržaja i set videa. Gosti su tako premijerno imali prilike vidjeti što ih sve očekuje u prvim tjednima na destinaciji gloriaglam.hr te su mogli zaviriti u backstage snimanja kampanje i nove naslovnice nastale u suradnji sa zagrebačkim concept storeom Garderoba.

image
Ana Ivančić, vlasnica concept storea Garderoba s kćeri 

Voditeljica večeri, ali i lice kampanje i naslovnice bila je Suzana Horvat, jedna od najuspješnijih domaćih modela. Uz suradnju s Garderobom, Gloria Glam predstavila je i zajednički projekt GG X Porsche u sklopu kojeg će se kroz ovu godinu predstavljati uspješne glam žene. 

image
Model, zvijezda naslovnice novog broja Glorije Glam, Suzana Horvat

Kamere Glorije Glam donijele su i atmosferu snimanja intervjua s glumicom Tihanom Lazović te modnog editorijala koji se nalazi na stranicama istoimenog magazina. Gosti su imali prilike i vidjeti video s potpisom brenda Armani beauty, koji ove godine obilježava 20. godišnjicu od svog osnutka.

U ugodnoj atmosferi autorski tim portala gloriaglam.hr poručio je kako namjera nove medijske, ujedno modne i lifestyle destinacije nije samo da osvježi medijski "krvotok" nego da ga obogati.

"Želimo ponuditi supstancijalnije sadržaje, izoštrenije kritike i poglede na stvari, događaje i, svakako, ljude oko nas. Interesantne i intrigantne priče, pojedinci i kolektivi koji mijenjaju našu okolinu, moda koja se brine o svom nositelju, noviji i informiraniji odnos prema našem tjelesnom i psihičkom zdravlju u dijalogu s ekspertima iz svojih polja bit će u glavnom fokusu ovog medija."

Naposljetku je Suzana Horvat, lice kampanje portala gloriaglam.hr i naslovnice proljetnog izdanja prisutnima poručila da formulacija, naš glavni "copy" kampanje - "Živi svoja pravila" jest light motiv koji sugerira da više nema ni vremena ni potrebe zadovoljavati lažne autoritete.

image
Ivana Galić, urednica Glorije Glam Vedrana Čarapović Propadalo i Manuela Šola 
image
Članica Uprave Hanza Medije Ana Hanžeković i Dora Hanžeković 
image
Nenad Sovilj

Druženje se nastavilo uz, za tu večer posebno osmišljene, koktele te kapljice profinjenog prosecca Villa Sandi, modne razgovore i, naravno, komentiranje novog broja i portala Gloria Glam.

image
Ivana Antunović Jović
image
Gala Vrbanić i Filip Vajda 
image
Lana Puljić 
image
Jelena Kovačić i Anica Tomić 
image
Nika Turković
image
Iva Jerković i Iva Kraljević 
image
Tomislav Pancirov i Ana Radišić
image
Željka Udovičić
image
Iris Androšević Pinjuh 
image
Kristina Burja i Ines Preindl 
image
Romano Decker
image
Ana Petričić Gojanović i Nera Stipičević
image
Ivana Petković Čevra
image
Mirjana Mikulec s kćeri