Organic Beauty

Uskočite s nama u intimni svijet Izabel Kovačić

24. ožujak 2023.

Fotografije: Jelena Balić
Kreativno vodstvo: Romano Decker
Stilist: Petar Trbović
Make-up: Simona Antonović
Stilist kose: Mijo Majhen
Asistentica stilista: Laura Bošnjak 
 

Gloria Glam

Zaraženi divnim smijehom i vrckavom energijom ove samozatajne i snažne žene, zakoračili smo u njezin unutrašnji svijet.

U showroomu brenda Lunilou na poznatoj lokaciji u centru grada snimali smo atraktivan fotosession s Izabel Kovačić - u ovoj transformacijskoj igri Izabel se snalazi kao da je to njezina svakodnevica, no priznaje nam u razgovoru, ako se ne radi o poslu, ipak preferira backstage uloge.

image


 

Ova samozatajna, snažna kreativka prije sedam godina je sa sestrom Ivanom ostvarila svoj san i zajedno su lansirale brend ekološki održive odjeće za djecu i odrasle. U razgovoru nam je otkrila detalje priče o njihovom brendu, razgovarali smo o njezinom djetinjstvu i atmosferi u kojoj je odrasla, strastima, percepciji ljepote i obitelji. 

"Djetinjstvo sam provela u jednoj ljubavnoj, toploj, podržavajućoj i iskrenoj atmosferi, uz snažne i iznimno vrijedne roditelje. Moja obitelj je moj najveći ponos. Daje mi osjećaj uzemljenja i autentičnosti", govori nam Izabel. Atmosferu sa snimanja donosimo u videu, a cijeli razgovor s inspirativnom poduzetnicom nalazi se u novom broju magazina Gloria Glam koji vas s darom - hidratantnim ružem Sisley Le Phyto Rouge, čeka na kioscima.