Restoran Zinfandel's i ove godine priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe.
Uskrsni brunch poslužuje se na Uskrs u nedjelju od 12.30 sati te na terasi Oleander. Na meniju su prave poslastice: domaća šunka u lisnatom tijestu, krema od hrena, pašteta od pačje jetre, pesto od oraha i meda, salata od pečenih šparoga, kavijar od lososa, Cezar salata s paškim sirom, Esplanadin tradicionalni tatarski biftek, ručno kosan i pripremljen pred stolom, krem juha od hrena s hrskavom pancetom, zapečeni Esplanadini štrukli koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti, teleći file s karameliziranom mladom mrkvom, confit pačjeg bataka s mlincima, divlji brancin s komoračem ili file romba s keljom...
To je samo dio selekcije jela koja prate i božanstveni uskrsni deserti i slastice. Za dobro raspoloženje, tu je i prigodna klavirska glazba. Najmlađi će uživati u kreativnoj uskrsnoj radionici, s animatorom u kostimu uskrsnog zeca, brojne društvene igre, bojenje, potragu za pisanicama. Za one koji planiraju putovanje u Zagreb tijekom uskrsnog vikenda hotel nudi poseban gurmanski paket s noćenjem.
Broj osoba je ograničen i preporučuje se rezervacija stola unaprijed, a cijena uskrsnog bruncha uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 890 kn po osobi, dok je za djecu do 6 godina cijena ručka 450 kuna.