Ljetno izdanje vas čeka

Novi broj magazina Gloria Glam je na kioscima! Ne propustite mirisni dar - parfem DSQUARED2 Green Wood

18. lipanj 2020.
Fotografija: MATKOVIĆ & VILD
Vedrana Čarapović Propadalo
Vedrana Čarapović Propadalo

Novi broj magazina Gloria Glam vodi vas na uzbudljivo putovanje predstavljajući ljeto u njegovom najsjajnijem izdanju uz mirisni dar - parfem DSQUARED2 Green Wood.

Raskošne stranice lifestyle magazina Gloria Glam nastale u ležernoj, opuštenoj i kreativnoj atmosferi, predstavljaju ljeto u svom najsjajnijem izdanju slaveći neopterećenost i jednostavnost. Počevši od zvijezde naslovnice – nekadašnje manekenke, a danas uspješne poduzetnice Ljupke Gojić Mikić koja je otvorila vrata svog intimnog svijeta, onoga koji mnoge podsjeća na radnje romantičnih filmova. Kroz otvoreni intervju i divne fotografije, upoznajte onu Ljupku kakvu je inače poznaju samo njezini najbliži.

Gloria Glam poželjela vas je inspirirati zanimljivim razgovorima, pričama i temama autentičnih autora te vas počastiti neodoljivim hedonističkim scenama. Poslušajte što kažu snažne žene - liderice, pridružite se aktivističkom pokretu uz kojeg su stali brojni umjetnici, upoznajte nova, ultramoderna tehnološka otkrića, spakirajte kofere jer vas čeka putovanje u Los Angeles, Nizozemsku, Veliku Britaniju, Italiju, Njemačku, Belgiju, Island i Tajland, doznajte što se to novo sprema na dizajnerskoj, arhitektonskoj i kulturnoj sceni, upijte riječi svjetski poznate terapeutkinje Rubde Ji koja će vam reći kako se uspješno nositi s izazovima novog vremena, kako razmišlja i što želi najpoznatiji lovac Dean Kotiga, a razgovarali smo i s umjetnikom stiliziranja kose Mijom Majhenom koji je nedavno radio reviju za veliki Chanel. Obiđite ateljee domaćih dizajnera s autorskim vizijama, dobro se zabavite uz nove teorije smijeha, prodiskutirajte o definicijama pravih frajera i zavirite u novi Hollywood. I ne zaboravite zalutati kroz modne kolaže i beauty priče koje će zadovoljiti sva vaša osjetila.

Sve je ovo samo dio onoga što vas čeka u ljetnom izdanju Glorije Glam koja vas poziva da se prepustite ljepoti življenja i uživate u trenutku.

Novi broj u prodaji je od petka, 19. lipnja, a uz magazin vas očekuje na dar parfem DSQUARED2 Green Wood.