gg interijeri

Vintage detalji čine ovu kuću neodoljivom

08. svibanj 2021.
Fotografije: Profimedia

S pogledom na holivudska brda, ova obnovljena kuća iz 60-ih skriva mirnu oazu s posebnim detaljima.

Dvosobna kuća s bazenom i predivnim pogledom nedavno je postala vlasništvo glumca Ramija Maleka. Nije se morao daleko seliti - donedavno je oskarovac živio preko puta, i to sa svojim bratom blizancem, Samijem. Očito je došlo vrijeme da se osamostale pa je Rami platio kuću 2,1 milijun dolara. Smještena je u prilično mirnom i nerazvikanom dijelu Los Angelesa, Laurel Canyon. Kuća od ukupno 167 kvadrata stambenog prostora ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i garažu s dva mjesta, a u dvorištu je malena kuća pored bazena koja može biti treća spavaća soba ili prostor za odmor. 

image
Prostrana kuhinja
image
Fantastičan pogled iz blagovaonice
image
Medijska soba s retro detaljima
image
Popularna fotelja iz 60-ih

Izgrađena sredinom 60-ih, sada je potpuno obnovljena, ali je zadržala retro šarm, i to ponajviše zahvaljujući detaljima baš iz tog perioda. Primjerice, fotelje u dnevnoj sobi, naslonjač u spavaćoj sobi, baršunasti stolci u blagovaonici i pločice u kupaonici - svi detalji su vintage i daju pravi retro ugođaj. 

image
Natpis se uklapa u uređenje kuće
image
Retro pločice u kupaonici

Prostrana kuhinja od dnevnog boravka odvojena je japanskom shoji pregradom, a izlazi na veliku terasu s pogledom na brda. Tu je i medijska soba. Cijeli je prostor okružen velikim staklenim stijenama pa je kuća prepuna prirodnog svjetla. 

image
Terasa s pogledom
image
Dvorište s bazenom