Fine Jewelry

Vječno reciklirano zlato by Prada

14. listopad 2022.

Fotografije: Prada

Glavna kvaliteta estetike zadovoljstvo je ili ugoda. Ovi primjerci sadrže sva spomenuta svojstva!

Lansiranje Pradine linije luksuznog nakita oduševilo je njihove predane klijente, ali i širu javnost. Kao i kod većine svega što brend radi, kolekcija "Eternal Gold" nije tako jednostavna kao što se čini. Pradin zaokret u ovoj kategoriji oslanja se na snagu održivosti. Čisti i skulpturalni zlatni komadi - neki s pavé dijamantima - u potpunosti su izrađeni od certificiranog recikliranog zlata i cijeli put nastanka nakita može se pratiti čime su postavili nove kriterije u transparentnosti u industriji nakita. Porijeklo nakita može se pratiti kroz platformu Aura Consortium Blockchain, a baš kao i zlato i dijamanti - koji se nalaze na nekoliko komada u kolekciji - slijede stroge standarde. 

Deblji zlatni komadi utjelovljuju minimalističku Prada estetiku, dok su trokutasti detalji sinonim za super - prepoznatljiv logo talijanske kuće. Linija, čiji je razvoj trajao 14 mjeseci, je u potpunosti uniseks. Njezino lansiranje signalizira povećanu važnost kategorije finog nakita za luksuzne tvrtke, međutim radi se o prirodnoj evoluciji za Pradu, budući da je Miuccia Prada velika ljubiteljica nakita.

image

nakit prada

Odvažniji komadi u novoj kolekciji mogu se kupiti posebnom narudžbom u trgovini, a ostali su dostupni u trgovini ili putem web stranice brenda.