#lovemybody

Za dugo toplo ljeto: novi broj magazina Gloria Glam

09. lipanj 2022.

Fotografija na naslovnoj stranici: Decker&Kutić 
Styling: Katija Šimundić 
Kreativno vodstvo: Romano Decker 
Make-up: Saša Joković 
Kosa: Mijo Majhen 

Ljetno izdanje magazina Gloria Glam je u prodaji - na 220 stranica uživajte u inspirativnim intervjuima, modnim editorijalima, zanimljivim komentarima i kolumnama te čistim hedonističkim sekvencama.

O transformaciji tijela jedne žene

Trudnoća je definitivno najveća transformacija ženskog tijela i fascinantno je promatrati sve te promjene kroz koje žena prolazi devet mjeseci. Zanimljivo je da se ideja o ovom broju koji posvećujemo tijelu dogodila u posljednjim danima moje trudnoće. Ni slutila tada nisam s kojim ću se promjenama susresti, a upravo sam zbog toga posebno uživala u stvaranju ovog, ljetnog izdanja. Dok smo osmišljavali nove teme i kontaktirali sugovornike, započinjala sam proces prihvaćanja svog tijela nakon poroda. Nakon prvobitnog šoka i spoznaje da ipak neće sve biti kako sam planirala, da će usprkos svim fizičkim i psihičkim naporima moje stare traperice još neko vrijeme biti uredno posložene u ladice, počela sam vlastiti odraz u zrcalu gledati drugim očima. Odlučila sam postati nježnija prema sebi, odmaknuti od sebe sva nerealna očekivanja i prvi put u životu prepustiti se nečemu novom. I uz to naučiti kako se biva strpljivom. Jer ono najvažnije je pored mene – ta mala curica Cvita uz koju svakodnevno otkrivam nove svjetove, do sada neviđenu privrženost i bezgranične količine ljubavi.

Bila jednom (i ostala) Maja Šuput Tatarinov

Znate što me najviše fascinira kod Maje? Njezina lakoća bivanja svojom. Njezina iskrenost prema sebi, svijetu i publici koja godinama ne jenjava. Njezina snaga da živi i radi po svom. Svidjelo se to drugima ili ne. Fascinira me i činjenica da je Maja prije svega opaka šljakerica. Fascinira me hrabrost s kojom se baca u nove poslovne sfere. Oduševljava me ta njezina organska ludost na koju, priznajte si, ne možete ostati imuni. Citirat ću našu autoricu Zrinku Šamiju, koja je u domu superzvijezde provela nekoliko sati kako bi vam donijela jedan posve drukčiji intervju s gospođom Šuput Tatarinov i koja ju je nazvala – pametno osmišljenim brendom, fenomenom zabavljačke kulture, performericom koja se na sceni osjeća kao u majčinoj utrobi. Dodala bih još samo da je Maja predana majka i supruga, obožavana kolegica, suradnica i prijateljica. I velik čovjek. Uživajte u intervjuu koji smo nazvali "Vulkan à la carte". Brzo ćete uvidjeti zašto.

Tjelesne (r)evolucije

Složili smo se kako se u posljednje vrijeme standardi ljepote mijenjaju, etabliraju i ruše. Konačno. Istražili smo ulogu poznatih i slavnih na tom valu promjena. Zapitali smo se živi li zaista u zdravom tijelu zdrav duh. Usudili smo se javno fantazirati o savršenom muškom tijelu. Pišemo i o simbolima ženstvenosti nekada i sada, redefiniranju standardnih normi u svijetu dizajna. Bavimo se relacijom samopoštovanje – vlastiti izgled, kao i pozicijama ženskog tijela u svjetovima financija, profita i politike. Predstavila bih vam i temu "Umijeće vitalnosti", u kojoj glavne uloge igra pet inspirativnih pojedinaca iz generacije koju nazivaju "silent generation", a oni tom nazivu uspješno prkose živeći glasno i radosno.

Hedonističke & modne sekvence

Spremite se jer vas vodimo u restoran Azurmendi koji već tri desetljeća nosi tri Michelinove zvjezdice i u kojem ćete doživjeti gastronomko-vizualni spektakl. Potom šećemo Rovinjem gdje se smjestila i novouređena oaza našeg cjenjenog slikara, cvjećara, dizajnera interijera i osebujnog, inteligentnog sugovornika Saše Šekoranje. Prošetali smo i do jedne od naših omiljenih zagrebačkih ulica, Martićeve, gdje smo vodili zanimljiv razgovor s uspješnom poduzetnicom, modnom buyericom i našom kolumnisticom Anom Ivančić, čiji Concept Store Garderoba ove godine slavi peti rođendan.

Na našim stranicama rezerviranim za modne editorijale uživajte u, kako mi to volimo reći – "čistom fashionu" prožetom atmosferom sreće i uživanja u nekim novim tjelesnim i duhovnim slobodama. Neka nam svima ljeto pred nama bude dugo, toplo i radosno u našim tijelima, koja volimo takva kakva su.

Voli vas gg.