gg interijeri

Zaljubljeni smo u novu kuću Aimee Song

25. veljača 2021.
Fotografije: Instagram/Aimee Song
Ines Madunić
Ines Madunić

Influencerica je prošle godine kupila kuću, a onda se bacila na renoviranje. Nije bilo nimalo lako, što je i pokazala u brojnim videima.

Za one koji ne znaju, ja sam Aimee Song, a prije nego što sam postala influencerica, studirala sam unutarnju arhitekturu te radila u arhitektonskom uredu", na početku videa o svojoj novoj kući kaže ova losanđeleška blogerica. Song je na YouTubeu pratiteljima u detalje pričala sve o potpunoj renovaciji kuće koju je kupila, a podijelila je i neke pogreške koje je napravila te dala savjete svima koji su u sličnoj situaciji. Renovacija je trajala nekoliko mjeseci, a rezultat je savršeno sređena kuća dostojna jedne od najpoznatijih lifestyle influencerica na svijetu. 

U sedam videa možemo vidjeti kako je kuća izgledala kad ju je kupila, što se sve događalo tijekom renovacije te konačan rezultat.

Primjerice, u dnevnoj sobi i knjižnici otvorili su zid kako bi postavili staklene stijene za više prirodnog svjetla. Zadržali su i originalne grede, a iz prijašnje kuće tu je i predivna vintage komoda brenda Ello, prekrivena zrcalima sa zlatnim detaljima. 

Aimee kaže da joj je ipak omiljena prostorija kupaonica, koja je prije renovacije bila glavna spavaća soba. 

Kupaonica je prilično velika, a osim velike walk-in tuš kabine i samostojeće kade, postoji i manji, zatvoreni dio s japanskim wc-om. Umivaonik je također golem, izrađen od mramora, baš kao i radna ploha u kuhinji. 

Aimee se fokusirala na prirodne materijale pa osim mramora, tu je bilo još prirodnog kamena za podove, parketa i drvenih stepenica. 

Što se tiče savjeta, influencerica poručuje da ne štedite na velikim stvarima, obavezno popravite sve što morate prije nego što se uselite, smislite detaljan plan, ali pazite da svaki dan budete tamo s majstorima kako biste mogli kontrolirati proces. 

Ističe i kako je važno ne pratiti trendove nego urediti kuću baš onako kako vi želite, s posebnom pažnjom na to kako ćete koristiti prostor i svoj životni stil.