Baš smo fanovi

Zašto OBOŽAVAMO Bradleyja Coopera

08. veljača 2022.

Fotografije: Profimedia 

Nema društvene mreže - naravno, a obožavaju ga - malo je reći, svi! Glumi u dva hvaljena projekta koja simultano predstavlja: "Ulica noćnih mora" i "Licorice Pizza" i oba su u kinima trenutno.

Bradleyja Coopera volimo. Točka. Ne samo zato što je lijep niti “samo zato” što je talentiran, ali zbog te dvije karakteristike - svakako. Njegov glumački dijapazon je širok: glumio je u nizu mega-uspješnih filmova, od romantičnih komedija do akcijskih-ratnih do homage posvete kultnom filmu koji je u zvijezde digao na sličan način Barbru Streisand kao i Lady Gagu – "Zvijezda je rođena", a njega dodatno afirmirao kao multitalentiranog umjetnika koji je pritom beskrajno sexy. I da ne zaboravim prije nešto “ozbiljnijeg” dijela teksta: volimo njegove plave oči, taj boyish look koji se transformirao u hot hot look, volimo što govori francuski jezik, i obožava klasičnu glazbu.

Bradley Cooper se istaknuo i kao filantrop – podržava istraživanja vezana za tumorske bolesti kao i Alzheimer. Majka mu šalje e- mailove kada naleti na njegove paparazzi fotke, a sestra povremeno stavi njegove fotografije na Facebook.

Sebe smatra dosadnom osobom, ali  o sebi zna još jednu slatku stvar: naime, pun je “katoličke krivnje” u sebi te na nju računa svaki put kada ga netko traži pomoć. Uvijek pomogne, tako barem tvrdi. Uvjet njegove ljubavne sreće su, pazite sada - “autentične” žene.  Siguran je da svaki životni događaj i svaka osoba u sebi sadrže elemente komičnog te upravo zbog toga obožava komediju.

O ulozi u filmu “Ulica noćnih umora” izrekao je nešto nevjerojatno što ga, ako nije patetično primijetiti, čini skromnim i poštenim čovjekom, a to je da je ulogu dobio nakon Leonarda DiCaprija te da mu je to velika čast jer ga poštuje kao velikog glumca i dobrog prijatelja.

image

Bradley Cooper i Cate Blanchett  u filmu "Ulica noćnih mora"

Na The Colbert Questionert dijelu emisije kod slavnog Stephena Colberta predstavio nam je puno prizemnih, “običnih” trenutaka njegovog života, njegove osobnosti: obožava sendvič od luka s mozzarellom na bijelom kruhu, između jabuka i naranči – bira jabuke, ne zanima ga što se događa s nama “kada umremo”, obožava film "Istrebljivač", voli miris ljubičica jednako kao što voli miris pizze, od aplikacija na mobitelu ponajviše koristi vremensku prognozu te voli pse više od mačaka.

A mi volimo njega više od primjerice Ryana Goslinga. O.k. - mrtva trka, priznajemo!