Mirisne senzacije

Zavedeni spojem ruže i duhana u jedinstvenom novom mirisu

21. rujan 2022.

Fotografije: Doris Fatur

Gloria Glam

Ovaj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo transformirati cjelokupno iskustvo svakodnevnog života. I bio je u pravu!

Kada se spoje ruža, kraljica cvijeća intenzivne i romantične osobnosti s duhanom, koji nosi mošusni i senzualni karakter sa životinjskom esencijom, pojavljuje se Rosa Tabacco, što je novo olfaktivno djelo dr. Paola Vranjesa, farmaceuta, kemičara i kozmetologa. 

Rosa Tabacco ujedno je prvi miris kreiran u svim kategorijama proizvoda za dom i njegu tijela. Kako ističe farmaceut, miris evocira strast i toplinu ljubavne priče rođene iz goleme odlučnosti dvoje ljubavnika koji dolaze iz različitih mjesta i kultura - ovo je miris intenzivnog i uvjerljivog karaktera, jak, intrigantan, nekonvencionalan, iznenađujuć, šarmantan i topao, a pripada cvjetno-orijentalnoj obitelji mirisa.

Čini ga damaščanska ruža, poznata i kao turska ruža, koja citrusno-puderastim nijansama evocira trajnu uspomenu na prvi susret sačinjen od jedinstvenih i kontrastnih emocija. Note duhana i jantara u srcu mirisa griju i obavijaju osjetila, a zatim očarava i slatka te životinjska baza sastavljena od mošusa i vanilije. Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske, a količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna atmosfera.

Novi miris Rosa Tabacco dostupan je u kategorijama mirisa za dom, kao mirisna svijeća, miris za auto, parfemska voda. sprej za kosu ili tijelo te losion za tijelo. Novitet je predstavljen u parfumeriji Martimex na Britanskom trgu gdje ga možete pronaći.