Zelena oaza mira

Zavirite u luksuznu zagrebačku kuću za najam koja oduševljava prostranim vrtom

19. lipanj 2021.
Fotografije: The Residence

U zelenilu koja je okružuje, ova kuća na Pantovčaku savršeno spaja najbolje od dva svijeta, urbanog i suvremenog te onog opuštenog koji diše u skladu s prirodom.

Smještena u samom centru Zagreba, no okružena zelenilom i šumom, The Residence je luksuzno uređena zagrebačka kuća koja nudi sve potrebno za uživanje, ali i više od toga. Naime, ovu kuću na Pantovčaku možete iznajmiti za razna fotografiranja i snimanja editorijala ili reklamnih spotova, a nas je osvojio moderno uređen interijer kao i inspirativni eksterijer. 

Vlasnica kuće otkrila nam je kako su na ideju najma kuće došli sasvim slučajno, kroz razgovor s prijateljima kojima se iznimno svidjelo uređenje i atmosfera. Interijeri odišu suvremenim duhom, uz posebne dizajnerske komade namještaja i detalje koji upotpunjuju prostor. Kuća se sastoji od tri spavaće sobe, kuhinje, elegantne blagovaonice koja je mjesto okupljanja te dnevnog boravka koji se nastavlja na prostrani vrt s terasom i velikim bazenom koji nudi instantno osvježenje. 

Posebnost The Residencea je i privatni prilaz šumi, pa iako je kuća smještena u samom centru Zagreba, istovremeno je prava zelena oaza mira i opuštanja, izolirana od gradske vreve i buke. 

Kuća je u potpunosti renovirana prije tri godine, a za radove je bio zadužen arhitektonski studio NFO. Pažnju svakako krade kamin i dnevni boravak pun svijetla koje dopire kroz velike staklene stijene, pa je povezanost sa zelenilom prirode tim više izražena. Ne iznenađuje nas što je interes za najmom ove kuće sve intenzivniji jer se pozicijom i šarmom koji se mijenja zajedno s promjenom godišnjih doba ističe kao idealna lokacija. Više o samoj kući možete saznati na službenom Instagram profilu The Residence.