Moonlight Night Spa

Zima je savršena za bijeg u dvoje, imamo prijedlog

07. veljača 2023.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Sponzorirani članak

Uz Moonlight Night Spa experience ponudu očaravajućeg Falkensteiner Hotela & Spa Iadera otkrijte novu razinu intimnosti i povezanosti, uz dodatni bonus – spa je subotom navečer otvoren do ponoći.

Uz povjerenje, prihvaćanje i emocionalnu povezanost, intimni odnosi ključni su za stabilnost dugotrajnih veza. Kvalitetni intimni odnosi, pokazale su brojne studije, pružaju osjećaj svrhe i pripadnosti, obogaćuju život i čine ga dugovječnijim. Maknuti se od rutine i uživati zajedno daleko od svakodnevnog stresa osnažit će vezu i vratiti strastvene intimne trenutke.

Kraljevski tretmani koje zaslužujete

Što kažete na senzualnu masažu za dvoje mirisnim svijećama? Ili egzotični pjenasti hamam ritual, masažu pjenom na toplom kamenu koja intimnost podiže na sasvim novu razinu? Pa zajedničko plivanje u toplom bazenu uz svijeće? Uz Moonlight Spa Experience ponudu, od 11. veljače do 31. ožujka, u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera nedaleko od Zadra, otkrijte najsenzualniju stranu wellnessa. Zavodljivo, erotično, očaravajuće i jedinstveno!

Mali noćni spa užitci

A subotom navečer, od 20 do 24 sata, prava poslastica za sve koji se vole! Veličanstveni Aquapura Spa centar u tom će periodu biti otvoren za sve, ne trebate biti gosti hotela za ovu noćnu spa senzaciju! I dok su vani mrak i zima, ima li išta zavodljivije od topline saune i senzualnih tretmana u kojima uživaju sva osjetila?

Naučite u paru kako napraviti piling i senzualno ga umasirati partneru, uživajte u zavodljivom aufguss ritualu vrtloženja zraka u sauni, opustite se u jednoj od Black Spa intimnih zona uz svijeće. U relax zoni nalaze se romantične ljuljačke za parove i kutak za zajedničko ispijanje mirisnog i toplog čaja. A kao točka na i – zaokružite doživljaj uz pjenušac i jagode u čokoladi!

Ekskluzivno – Moonlight Valentinovo

Nema boljeg načina da proslavite ljubav nego povesti voljenu osobu u najromantičnije mjesto u Dalmaciji, Falkensteiner Resort Punta Skala. Pustite svoje omiljene pjesme tijekom vožnje do resorta, evocirajte uspomene na prvi poljubac i prva zajednička iskustva.

Dopustite da vas razmazimo senzualnim SPA iskustvima, neodoljivim vizualnim i aromatičnim kulinarskim specijalitetima u prekrasnom krajoliku za najromantičniji događaj godine - Valentinovo uz koncert vokalnog sastava Cambi.

Spa doživljaj s pet zvjezdica

Okružen tirkizno plavim morem i zelenilom, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nalazi se u prostranom ekološkom resortu Falkensteiner Resortu Punta Skala i oduševljava impresivnom arhitekturom i vrhunskom gastronomskom ponudom. Šest bazena, Svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli – Aquapura Spa centar prostire se na čak 6.000 četvornih metara i kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja. Otkrijte ove zime posebnu dimenziju mira, sklada i hedonizma uz jedinstvenu ponudu Moonlight Spa za boravak u hotelu ili Moonlight Valentinovo za najromantičniji dan u godini i začinite vaš ljubavni život pravom dozom senzualnosti!