Vrijeme darivanja

Zimska čarolija - na svakom koraku

03. prosinac 2021.

Fotografije: Promo/Arena Centar

Gloria Glam

Ne propuštamo Advent na zagrebačkom Laništu!

Ima nešto čarobno u ovom dobu godine. Prva božićna pjesma, prvi kupljen poklon, upaljene lampice...Čarolija je na svakom koraku, a već tradicionalno nalazi se i na zagrebačkom Laništu. Jedna od atraktivnih destinacija Adventa nalazi se ispred Arena Centra, s posebno uređenim parkovima, velikim sobovima, saonicama i svjetlucavim iznenađenjima. Djedica i njegovi pomagači s božićnim slasticama stižu 7. prosinca, a dan ranije centar će posjetiti Sveti Nikola i Krampusica!

image

Fotografije: Promo/Arena Centar

Nije samo Arena Centar zaslužan za čaroliju, pomagači su i umjetnik Nikola Faller iz Udruge Slama koji je izradio slamnate dekoracije te članovi Udruge Zvono, udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju, koji su dizajnirali ornamente velikog bora. I ove godine, Arena Centar misli na one kojima je pažnja, posebno u ovo doba, najpotrebnija, a također, kroz cijeli prosinac daruje svoje vjerne kupce poklonima.

Sve što je potrebno je, nakon uživanja u blagdanskom duhu i shoppingiranju, svratiti do adventske zone uz info pult. Sat kod info pulta pokazuje točno vrijeme adventskog darivanja, a ako su kazaljke spojene, došlo je vrijeme za zavrtjeti čarobno kolo sreće, čije je svako polje dobitno. Potrebno je pokazati račun ili račune ukupne vrijednosti iznad 300 kuna i preuzeti svoj poklon ili kupon. Čarolija koju ne propuštamo!