NOVI BROJ

Zimsko izdanje Glorije Glam je u prodaji: Zaronite s nama u slavljeničku čaroliju

30. studeni 2023.

Fotografija Franjo Matković
Kreativno vodstvo Romano Decker
Styling Martina Vrdoljak Ranilović 
Make-up Saša Joković 
Stilistica kose Milena Maršić @Salon Glamour 
Piramida: Rebeka Liljak i Nina Mia Čikeš 

Novi broj magazina Gloria Glam u prodaji je od 1. prosinca, a uz njega ne propustite jedan od vrhunskih proizvoda za njegu brenda Caudalie.

Dopustite mi da se pohvalim činjenicom ili možda privilegijom da sugovornici koje pozovemo u Gloriju Glam, s mnogo povjerenja, bez oklijevanja, našim autorima odškrinu vrata svog intimnog svijeta. Nekako baš to smatram najvećom snagom našeg magazina. Kad tome dodamo osobnosti i ideje naših autora i kreativnog tima, redovito se dogodi čarolija. Nije izostala ni u ovom, posljednjem broju u ovoj godini.

Sve je počelo s Ivom Mihalić, jednom od trenutno najboljih i najperspektivnijih glumica naših prostora. Profinjena, karakterno slojevita, beskrajno zanimljiva, suptilno zavodljiva i nadasve posebna. Takva je Iva Mihalić, koja je na setu odigrala još jednu, savršenu ulogu. Neke sekvence editorijala djeluju kao najava francuskog filma. Tome je slijedio intervju koji se odvijao danima - doslovno. Toplo vam preporučujem da se prepustite ovom razgovoru.

Intuitivno smo nastavili kreirati ostatak broja pa se Ivinom klubu posebnih žena uskoro pridružila i Mirna Bučević, zagrebačka producentica koja u petom desetljeću života treći put uživa u čarima majčinstva. Poslovna žena istančanim stilom propovijeda lijepu, laganu filozofiju života.

Predstavljamo vam i Ivanu Pirizović, poznato lice Instagrama, koja je puno više od toga. Prvi put, u iskrenom razgovoru, ova predstavnica generacije mladih žena otkriva pravu sebe. Fokus su nam privukle i Marisol Escobar, zvijezda pop-arta, modna ikona i muza umjetnika, pa Maria Callas, operna diva rođena prije sto godina te glazbena legenda i feministkinja Dolly Parton.

Tu je jedna i jedina Madonna te ikona stila i poslovna žena Victoria Beckham s kojom smo ekskluzivno za gg razgovarali o mirisnim fantazijama i sitnim ženskim zadovoljstvima. Zaveli su nas i luksuzni komadi britanske dizajnerice Phoebe Philo, čiji je nedavni debi osvojio i struku i publiku.

Mnogo je tu priča, tema, zanimljivih sugovornika, vizualnih poslastica, uzbudljivih destinacija koje smo vam pripremili za hladne zimske dane, a koje će vas teleportirati u neke ljepše, inspirativne stvarnosti. Na kraju ove godine uhvatili smo se i u koštac s pojmom starenja i nasmijali mu se u lice, odbacili suvišne (iritantne) fraze pozitivnog razmišljanja, ali i stalnu potragu za dopaminskim fiksom. Odlučili smo se prepustiti onome što nas istinski veseli - bez imalo grižnje savjesti. Zaslužili smo, zar ne?

To preporučujem i vama. Zato, nemojte se čuditi ako nas negdje sretnete u dugim šljokičastim haljinama, kako bosi plešemo kao da nas nitko ne gleda, a onda se povlačimo u svoja četiri zida, sa savršenom glazbenom podlogom i kičastom vizualnom kulisom, kako se u mekim, toplim pidžamama s božićnim motivima prepuštamo okusima omiljenih kolačića i slavljeničkim filmovima. Tako nekako izgleda moj idealni zimski scenarij. A vaš? Ako ste pak tim Grinč, i to je u redu. Samo da je po vašem guštu. Najsretniji vam blagdani! Voli vas gg!