USUSRET NOVOJ

Zvijezde nam otkrivaju po čemu će pamtiti 2023. godinu

29. prosinac 2023.

Valentina Walme i Marko Petrić

Nika Turković, Tatjana Jurić, Valentina Walme i Marko Petrić i brojni drugi otkrili su nam kakva im je bila 2023., gdje planiraju dočekati Novu, ali i što očekuju od 2024. godine.

S krajem godine stiže i vrijeme za rezime onoga što nam je 2023. donijela - razmišljamo o uspjesima, neuspjesima, ostvarenim i neostvarenim željama... Na GG Magic Xmas Partyju napravili smo mali pregled godine koja će uskoro biti iza nas s našim zvijezdama. Njima je ova godina bila jedna od najboljih u životu, a od 2024. očekuju barem toliko. Tako nam je pjevačica Nika Turković, koja je početkom godine izdala svoj prvi album "11", a zatim postala i članica žirija RTL-ovog showa "Superstar", otkrila kako joj je ova godina bila jedna od najboljih. 

"Puno se stvari dogodilo - album, Superstar, bila je to poslovno i privatno jako lijepa godina. A sad šutim i radim dalje", poručila je Nika koja planova za doček nema, ali se nada lijepoj večeri u još boljem društvu. S druge strane, splitska pjevačica Albina spremna je za odličan party jer s prijateljicama putuje na doček u Beograd. 

image

Albina Grčić

"Bit će to pravi ženski izlazak, već smo sve organizirale i nadamo se dobrom partyju", otkrila je Albina i dodala kako u novoj godini samo želi biti okružena ljudima koje voli. Glazbenica Sara Renar priznala je kako će 2023. pamtiti po obilježavanju 10 godina karijere i dobrim koncertima, a kao i prošle godine na doček ide u Šibenik. U idućoj godini plan joj je snimiti novi album.

image

Sara Renar

--- 

Na partyju su bile i bivše kolegice, Renata Sopet i Tatjana Jurić koje su zajedno zaključile kako je ova godina bila dobra prema njima, dok su supružnici Valentina Walme i Marko Petrić posebno pamtiti 2023. jer je to godina u kojoj su se vjenčali. 

image

Tatjana Jurić

"To je bio jedan odličan party tako da će ova godina zauvijek ostati u našim srcima", zaključili su plesačica i glumac.

image

Tatjana Jurić

image

Albina Grčić

image

Sara Renar