Osnove ormara

12 bodija koji sjajno idu uz one traperice, ili trenirku

06. siječanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Dobar bodi nas prati kroz dan i noć i lako se snalazi u svim uvjetima - ispod majice ili pletiva, uz suknju ili hlače, uz trenirku, tajice...

Nismo zaboravili na jedan od praktičnijih komada naših ormara, sveprisutni i vječni bodi - volimo ga kroz cijelu godinu, pa tako i zimi kada biramo komade dugih rukava s modernim twistom koji ga pretvara u zvijezdu looka.

Komad s kojim smo najsigurniji da neće "ispasti" iz hlača nosimo uz traperice, ali u ovim prilikama i uz trenirke. Ako igrate na sigurno, oni bazični lako se nose uz sportski look, a čak i oni nešto svečanijeg tona kombinirat će se s trenirkama - kada je kućni look u pitanju ionako više ne postoje pravila, zar ne?

Naglasak nam je u svakom slučaju češće na gornjem dijelu outfita, zbog Zoom i ostalih video poziva, tako da ste s jednim bodijem sigurni. Dodajte mu ogrlicu ili naušnice i transformirajte ga u festive look. Praktičan modni komad otvoren je za sve vrste modnih kombinacija, pa samo pronađite onaj savršeni za sebe i uključite ga u dnevni/večernji outfit. Mi smo pronašli 12 modela iz aktualne ponude, a najviše pažnje kradu oni otvorenih leđa - idealni za prve tople dane sljedeće godine. 

image
Bodi u stilu korzeta Bershka (99,90 kn)/ bodi s resama Zara (79,90 kn)/ bodi s uzorkom Bershka (79,90 kn)/ bodi lađa izreza Bershka 49,90 kn)/ bodi s uzorkom leoparda Ganni (125 eura) bodi viskog ovratnika MM6 Maison Margiela (220 eura)
image
Bodi nabrane tkanine Khaite (1,850 eura)/ bodi zebrastog uzorka H&M (20 eura)/ bodi otvorenog ramena Mango (99,90 kn)/ bodi naglašenih ramena Reformation (830 kn)/ bodi kvadratnog izreza Mango (349,90 kn)/ bodi s efektom neoprena Zara (79,90 kn)