Dar za Majčin dan

3 prijedloga poklona koji će izmamiti osmijeh na lice

07. svibanj 2021.
Fotografije: Promo
Gloria Glam

Ususret Majčinom danu razmišljamo o idealnom poklonu kojim ćemo pokazati ljubav i zahvalnost. Poseban komad nakita uvijek je dobra ideja.

Pokažite ljubav i pažnju majci svakog dana, a povodom onog posvećenom samo njoj, poklonite joj nešto posebno. Ljubav i zahvalnost pretočeni u vječnu uspomenu u obliku nakita najbolji su poklon koji će je pratiti kroz život. Jer - majke zaslužuju najbolje, a sada je pravi trenutak da im iskažemo svoju zahvalnost.

Vodite računa o poklonu koji će joj odgovarati, neizmjerno joj značiti i kojeg će nositi svaki dan. Ono s čim ne možete pogriješiti je medaljon kao pravi odraz zahvalnosti i privrženosti. U ponudi Zlatarne Dodić medaljon "Mama" ističe se kao idealni poklon koji će svakoj majci izmamiti osmijeh na lice. 

Ako je ipak ljubiteljica klasike i stila kakav su nosile ikone Grace Kelly, Audrey Hepburn ili Jacqueline Kennedy Onassis, posegnite za vječnim biserima. Akoya morske perle posebno izgledaju u paru naušnica i ogrlice, za dozu elegancije i glamura. Naravno i kreativnost je uvijek poželjna, pa elegantna narukvica s ugraviranom posvetom ili stihom poseban su poklon kojim će izraziti svoju individualnost. Potražite inspiraciju u bogatoj ponudi kvalitetnog nakita iz kolekcije Zlatarne Dodić.

image
Fotografije: Promo