Harry Styles x Gucci

5 komada koje želimo iz HA HA HA kolekcije

04. studeni 2022.

Fotografije: Gucci 

Gloria Glam

Kroz kampanju HA HA HA, Harry Styles i Alessandro Michele otkrivaju što možemo očekivati u njihovoj zajedničkoj kolekciji.

Gucci je najpopularniji brend već nekoliko sezona zahvaljujući vodstvu kreativnog direktora Alessandra Michelea, a Harry Styles pak je pravi fenomen - od odličnog glazbenika, preko izleta u glumu pa sve do poigravanja s modom zbog čega i je već nekoliko godina zaštitno lice i muza talijanskog brenda. 

Naziv kampanje HA HA HA je kombinacija inicijala imena kreatora - Harryja i Alessandra. Fotografije i video je snimio Mark Borthwick, zvijezda je naravno Harry Styles, a kolekcija je vrlo razigrana, baš kao što su i njegovi modni odabiri. 

"Sretan sam što je ovaj projekt napokon zaživio. Znam Alessandra već godinama i uvijek je bio jedan od mojih omiljenih ljudi. Uvijek sam inspiriran njegovim radom, pa je ova suradnja s njim vrlo posebna za mene", izjavio je Harry Styles. U HA HA HA kolekciji nalaze se odijela s gingham uzorkom i motivima trešanja i zečeva, jedinstvena verzija kultnog modela torbe Gucci Bamboo, a sve je inspirirano sedamdesetima. 

image

Majica 520 eura/ Sunčane naočale 520 eura/ Jakna 2100 eura/ Traperice 1300 eura/ Pulover 1100 eura