Modna inspiracija

6 proljetnih haljina i idealne sandale koje nosimo u njih

29. svibanj 2021.
Fotografije: Imaxtree

Haljina i sandale su apsolutni favorit kada su proljetne kombinacije u pitanju, a ove godine vrijedi pravilo - što šarenije, to bolje.

Više ne tražimo posebne prilike za koje možemo uskočiti u haljinu i sandale, zrake sunca koje se probijaju kroz oblake i toplo vrijeme dovoljan su razlog kako bismo nakon ležerne modne kombinacije posegnuli za onom više - glam.

Lepršave i elegantne ili pak lanene koje naginju prema opuštenijem looku, proljetne haljine modni su adut koji jedva čekamo iskoristiti, a dolaze u paru s natikačama i sandalama visokih ili niskih potpetica. One midi dužine prikladne su za svaku dnevnu ili večernju priliku, pa biramo modele obilježene cvijećem i bojama, kako bi nam svojim šarenilom dodatno popravile dan.

image
Fotografije: Imaxtree

Niti sandale ne zaostaju za njima, ako želite odmak od neutralnih boja, odaberite modele u narančastim, plavim ili ružičastim bojama. Kako bi ideje poprimile konkretan oblik, složili smo prijedloge haljina i sandala koje možete nositi već danas - ako vas kiša ne spriječi u tom naumu. 

neutralna haljina + sandale u boji

image
Pamučna haljina s prorezom na leđima The Frankie Shop (159 eura) + satenske sandale Zara (399,90 kn)/natikače na nisku petu Aldo (340 kn) + midi haljina asimetričnog kroja Acne Studios (1200 funti)

haljina s uzorkom + cool sandale

image
Haljina s pojasom Chloe (1765 funti) + espadrile s motivima Castaner (115 eura)/haljina s vezom Uterque (1190 kn) + japanke na potpeticu od kože Uterque (850 kn)

lagana haljina + ravna platforma

image
Ravne prošivene natikače Mango (349,90 kn) + mini haljina s uzorkom Reserved (299,90 kn) /
natikače s kopčama Uterque (850 kn) + midi haljina od lana Reformation (2330 kn)