H&M

7 komada koje želimo iz jesenske kolekcije

21. rujan 2021.
Fotografije: H&M 
Gloria Glam

U H&M-u su dostupni novi, jesenski komadi - od prošivenih jakni i tajica pa sve do šilterica i gumenih čizmi koje su neizostavne za kišne dane.

Gorpcore susreće umjetnički stil u novoj jesenskoj kolekciji švedskog high street brenda. H&M predstavlja jesenske komade kod kojih je fokus stavljen na održivost pa je tako većina odjevnih predmeta u novoj kolekciji napravljena od materijala iz održivijih izvora - zastupljene su ECOVERO™, organske i reciklirane tkanine. 

---

---

Nove komade u kampanji predstavljaju glumci Precious Mustapha i Lily Newmark, koji uspješno nose odjeću koja unosi suvremenost u klasičnu ruralnu estetiku. Spektar zemljanih tonova donosi prirodnu svježinu, dok kontrastni naglasci u narančastoj i crnoj boji unose urbani osjećaj. 

---

image
Jakna-plašt/ Tajice s elastičnom trakom/ Top sa zatvaračem/ Prošivena šilterica/ Mekana torba/ Oversized hoodie majica/ Čizme s masivnim đonom 

Radi se o praktičnoj kolekciji u kojoj se sklopivi vodootporni anorak od recikliranog poliamida može pretvoriti u praktičnu torbu, dok se kombinezon od recikliranog poliestera i dolčevita mogu uklopiti u razne kobminacije slojevitog odijevanja. Ostali ključni komadi su narančaste i crne tajice, prsluk i oversized majica s kapuljačom - sve u stilu devedesetih, dok nam se posebno sviđaju Chelsea čizme s debelim potplatima i bejzbolske kape neutralnih tonova. 

---

---

---

---

Kolekcija uključuje i prikladne dodatke za pse kao što su prošiveni i pleteni kaputi te prošivena torba. 

---

"Volim dualnost ove kolekcije; htjeli smo našim praktične elemente Outdoor opreme približiti našim trendi kupcima. Čak i uz šarmantnu nostalgičnost, postoji osjećaj odvažnosti, noviteta", izjavila je Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u. Pogledajte novu kolekciju koja je dostupna u trgovinama i online. 

---

---

---

image
H&M kampanja

---