Kategorija: klasik

7 načina na koje ove sezone nosimo klasičnu bijelu košulju

03. travanj 2023.

Fotografije: launchmetrics.com/spotlight

Strukirana, oversized, s džepovima... Ljubav prema bijelim košuljama je bezvremenska, a ona i dalje može izgledati suvremeno i potpuno uzbudljivo.

U situacijama kada ne znate što odjenuti, predlažemo povratak osnovama, odnosno klasiku kao što je bijela košulja. U kolekcijama za novu sezonu vidjeli smo novu perspektivu koju je dobila bijela košulja - dizajneri je predlažu u različitim pričama tako da iznova izgleda zanimljivo, uzbudljivo i drugačije - iako je riječ o sasvim uobičajenom modnom komadu.

Valentino je stavio ovaj komad u prvi plan, u kombinaciji s tankom kravatom koju možete nositi u uredu, kao i izvan njega - ovaj dodatak svakom će looku dati sasvim novi karakter, no ipak se najbolje slaže s poslovnim hlačama širokih nogavica. Dior s druge strane predlaže sasvim ležerni pristup stiliziranju košulje koja je zavrnutih rukava i raskopčana tako da suptilno otkriva donje rublje koje je ispod nje. A naravno, oversized modeli vječni su favorit i predmet žudnje - ništa ne izgleda bolje od muške bijele košulje koja u svakom kombinaciji nosi dozu maskulinog stila koji se miješa sa ženstvenošću. 

Uz kravatu

image

Valentino
 

Ispod party haljine

image

Valentino
 

Ležerno i seksi

image

Dior
 

Oversized uz traper 

image

Versace
 

Poslovni look s pomakom

image

Alexander McQueen
 

Naglasak na džepove

image

Prada
 

Kao mini haljina

image

Tod‘s