The Duo

Anderson & Guadagnino u obećavajućoj suradnji

18. ožujak 2022.

Fotografija: IMAXtree

Ova nas suradnja posebno veseli jer će biti čista estetska bomba! Uvjereni smo!

Jonathan Anderson je nedavno na Instagramu objavio svoju uključenost u novi projekt, film "dragog mu prijatelja", režisera Luce Guadanigna, Challengers. "Kakav san", rekao je, podijelivši fotografiju glumačke ekipe, na kojoj se nalaze Zendaya, Josh O'Connor i Mike Faist. Projekt koji se trenutačno snima u Bostonu, Andersonov je veliki ulazak u filmsku kostimografiju, iako je njegova ljubav prema filmskom platnu – posebice Studiju Ghibli i Johnu Watersu – dobro dokumentirana u nizu suradnji koje su nas ostavile bez daha.

Fokus je na teniskoj trenerici Tashi, koja je svoju karijeru posvetila transformaciji svog supruga Arta u igrača, prvaka. Ali kada Art počne gubiti njuh za igru, prisiljen je igrati u nižoj ligi, gdje sreće Patricka (Tashina stara ljubav i najbolji prijatelj iz djetinjstva) tako stvarajući nedopušten ljubavni trokut. Ova horor-romansa smještena je u utrobi američkog juga, a možemo joj se veseliti već ove godine.

Jonathan Anderson, koji je sada gotovo pa sinonim za homoseksualnu kulturu, čini logičan dodatak Guadanignovoj ekipi, s obzirom na to da se "Call Me By Your Name" smatra kanonskim filmom među homoseksualcima s pretplatom na Mubi. Da ne spominjemo da je Josh O’Connor zaštitno lice dizajnerskih kolekcija Eye/Loewe/Nature od samog početka.

image

Jonathan Anderson

Slično kao Miuccia Prada, Raf Simons, Jean Paul Gaultier i Craig Green, postoji određeni prestiž koji dolazi od prelaska na srebrni ekran, a Guadanigno je također napravio promjenu, snimivši kampanje za Zegnu, Fendi i Valentino.