Ključni komadi

Besprijekorni krojevi i elegantne kombinacije iz najljepše kolekcije sezone

30. studeni 2022.

Fotografija: Maja Prgomet 

Sponzorirani članak

U potrazi za najljepšim ključnim jesenskim i zimskim komadima koje svaka žena treba imati u svom ormaru, zavirili smo u ponudu Marelle - talijanskog brenda iz Max Mara grupacije koji je sinonim za eleganciju, ženstvenost i sofisticiranost i s čijim odjevnim kombinacijama nije moguće pogriješiti.

S obzirom na to da se ovog ljeta u splitskom shopping centru Joker otvorila nova Marella trgovina, koju su posjetile i brojne fashionistice, ljubiteljice ženstvenog i modernog talijanskog stila sada imaju novu modnu oazu u kojoj mogu pronaći kombinacije za sve prilike.

Marella kolekcija za jesen i zimu nudi ponešto za svaku ženu: pragmatične i elegantne komade poput sakoa, kaputa, balonera i jakni, koji su apsolutne zvijezde kolekcije i nezaobilazni modeli koji nadopunjuju svaki styling, a istovremeno ispunjavaju ne samo estetsku već i praktičnu funkciju. 

Nositelji ključnih lookova koji će oduševiti svaku suvremenu i modernu ženu ove sezone su odijela u vibrantnim nijansama te šarmantne košulje u razigranim uzorcima koje su idealne za stvaranje profinjenih, trendy i elegantnih outfita.

image

Ivana Vukušić
Fotografija: Maja Prgomet 

image

Marija Čamber
Fotografija: Maja Prgomet 

Esencijalni komadi koje svatko treba imati u garderobi su i neki od modela iz Marella ART.365 kolekcije s minimalističkom i suvremenom estetikom koja iz sezone u sezonu donosi modele koji osim što su vječni, također su iznimno praktični: izrađeni su od tkanina koje se ne gužvaju i jednostavne su za održavanje, a dolaze u bezvremenskim nijansama: bijeloj i crnoj koje su ove sezone obogaćene modelima iz posebne kolaboracije s Gio Pastorijem -umjetnikom i mladim ilustratorom poznatim po inovativnom dizajnu.

S obzirom na to da je prosinac mjesec kada se i najveće klasičarke rado odlučuju na ekspresivne kombinacije i poigravanje s modom, tu je i prigodna kolekcija za posebne prilike i svečanije trenutke koja je puna elegantnih artikala koji odišu ženstvenošću, senzualnim linijama i trendi detaljima poput perja, s materijalima poput lureksa i baršuna koji će svakom outfitu dati dozu glamura. Za svaku kombinaciju u Marella kolekciji moguće je pronaći i pripadajući modni dodatak: visoke čizme i cipele upečatljivim potpeticama, torbice u raznim dimenzijama i bojama koje skladno zaokružuju Marelline glavne lookove.

image

Matea Rajčić Senjak 

image

Mateja Sučević 

image

Marija Čamber 
Fotografija: Maja Prgomet 

Pobornice minimalističkih stylinga zaljubit će se u Marella Monochrome kolekciju koja je osmišljena tako da se od četiri glavne boje: smeđe, sive, bijele i roze lako kreiraju monokromatski outfiti koji odlično funkcioniraju u dnevnim, ali i poslovnim varijantama, a iznimno su laki i brzi za kombiniranje. U Monochrome kolekciji pronaći ćete vunene džempere, maxi suknje, pernate jakne i hlače kao i pripadajuće modne dodatke koji savršeno nadograđuju jednobojne outfite.

Kada govorimo o svakodnevnim lookovima, ne smijemo zaboraviti ni na neizostavan i mnogima omiljeni odjevni predmet: jeans koji u posljednjoj Marella kolekciji dolazi u raznim krojevima i postaje sastavni dio ne samo posve casual izdanja, već i lookova za izlaske, ali i poslovne varijante.

Ako ste u potrazi za komadima koji su kvalitetni i bezvremenski klasici, a koji će vam istovremeno pomoći da se osjećate privlačno, senzualno i elegantno, vrijeme je da posjetite Marella trgovinu u splitskom centru Joker i istražite ponudu jednog od omiljenih talijanskih brendova.