Blagdanski editorijal

Bezvremenski komadi nakita koje stavljamo na listu želja

29. prosinac 2022.

Fotografije: Marko Gregurić

Gloria Glam

Pravi izbor nakita je ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja, neovisno o godinama i modnom stilu.

Od davnina je nakit mnogo više od samo lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi - elegantan i profinjen nakit je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Dobar nakit pripada u kategoriju bezvremenskog modnog dodatka kojim je jednostavno personalizirati svaki styling i podariti mu notu elegancije. Istovremeno, nakit je i savršeni poklon za dragu osobu, osobito u prosinačko vrijeme darivanja i ljubavi. Zagrebačka obitelj Prahir zlatni, srebrni i dijamantni nakit kreira više od pola stoljeća. 

Njihova priča seže u 1971. godinu kada je Dražen Prahir, zaljubljenik u nakit, započeo svoj put kao majstor zlatar. Danas tvrtku vode njegovi sinovi koji su se vrlo brzo pozicionirali kao vodeći proizvođači nakita u Hrvatskoj, a sada su lansirali novi editorijal za blagdansku kolekciju nakita s poznatim licima, Martinom Vuletić, Nabilah Harron i Ivanom Mišković.

Inspiraciju, osim kroz editorijal, potražite u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama, a do 31. prosinca kupujte po posebnim popustima - do 35 posto na zlatni nakit i do 50 posto na srebrni nakit koji se odobrava na sve kolekcije.