Fashion news

Billie Eilish od sada dizajnira i cool tenisice

13. travanj 2022.

Fotografije: Instagram

Ono čega se dotakne Grammyjem nagrađena glazbenica i predstavnica Z generacije, uvijek se pokaže kao dobar potez. Sljedeće na njezinoj listi: tenisice i sportska odjeća.

Kao i mnogi glazbenici prije nje, i Billie Eilish se odlučila okušati u dizajnerskim vodama i predstaviti kolekciju u suradnji sa sportskim brendom. Nakon lansiranja vlastitog parfema, glazbenica je predstavila model tenisica nastao u suradnji s Nikeom i nosi njezin potpis. AF 1 High Mushroom su održive tenisice u monokromatskoj bež boji, dizajn je minimalistički i suvremen, a uz njih, predstavila je i trenirku u istoj nijansi koje se slaže uz dizajn tenisica. 

"Prilikom rada na ovoj kolekciji, izazov, kao i velika prilika, je poštovati originalnu estetiku, ali sam je ipak željela napraviti svojom. Ekološki pristup mi je prilikom razrade ideje bio od velike važnosti", izjavila je Billie. Kolekcija dolazi u prodaju 24. travnja, a cijena još uvijek nije dostupna. Na službenoj Nike stranici te stranici Billie Eilish dostupne su detaljne informacije o dropu.

---

---

---

---