Za plesni podij

Čarolija blagdana u party kolekciji H&M-a

19. studeni 2022.

Fotografije: H&M

Gloria Glam

U ovoj sezoni glumica Chloë Sevigny i glazbenik Anderson Paak blistaju kao zvijezde, noseći nove komade iz H&M blagdanske kolekcije.

H&M nas poziva na proslavu u čarobni svijet Brasserie Hennes, koji je za blagdane pretvoren u snježni krajolik inspiriran diskom - zabavan je, primamljiv i vrvi od blagdanskog uzbuđenja. U blagdanskoj kolekciji komadi blistaju i sjaje - to je slavlje stila, koje budi samopouzdanje svojim bojama i teksturama.

Kolekcija je fokusirana na zabavu, s ključnim komadima koji odišu sofisticiranošću i uključuju nježno ružičasto odijelo, ružičastu svjetlucavu haljinu dugih rukava, crnu haljinu s resicama i elementima šljokica te srebrnu šljokičastu haljinu s visokim ovratnikom. Crna haljina s resama, tamnoplava mini haljina sa šljokicama, skraćeni džemper s povišenim izrezom i suknja s resama dodatni su komadi koji se ističu.

Upečatljivi dodaci poput svjetlucavog ukrasa za glavu s kamenčićima, hrabrih ružičastih naušnica i dijamantnog grudnjaka, žude za svjetlima reflektora, a svjetlucave štikle s platformom, crne čizme s petom iznad koljena i ružičaste salonke idealne su za plesni podij.

"Bilo je zadovoljstvo raditi s ovim divnim ženama: Palomom Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior, Mikom Argañaraz i Monom Tougaard za ovu H&M kampanju. Plesati i smijati se usred zimske zemlje čudesa bilo je fantastično", rekla je Chloë Sevigny, a Anderson Paak nadodaje:

"Super sam se zabavio radeći s H&M-om i nevjerojatnom glumačkom postavom u čarobnom svijetu Brasserie Hennes. Sve je u životu u trenutku i istinskom slavljenju života s onima oko vas, posebno u ovo doba godine". Kolekcija će biti dostupna sredinom studenog 2022., u trgovinama i na hm.com.