Slavljenička kampanja

Cloud&Co nakit od sada dostupan i putem web shopa!

17. studeni 2022.

Fotografije: Franjo Matković i Senja Vild
Make-up: Sonja Pašalić
Kosa: Mijo Majhen
 

Povodom svog desetog rođendana, brend nakita Cloud&Co lansirao je novi web, ali i novu modnu kampanju "Forever clouds" s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

Katarina Zmazek, osnivačica brenda Cloud&Co je prije osam godina predstavila motiv oblaka za zaštitni znak svog brenda, i tada je za svoju prvu kampanju kao ambasadoricu angažirala Jelenu Perčin, koja je svoju ulogu ponovila osam godina kasnije. Ova kampanja je svojevrsni početak jer obilježava širenje brenda na nova tržišta. Cloud&Co konačno ima webshop koji je otvoren za cijeli svijet pa tako sad svoje oblake, zvijezde i mjesece možete kupiti ne samo u njihovim dućanima u Preradovićevoj 9 i Dubrovniku već i putem webshopa.

image


 

Brend je svoju intimnu proslavu deset godina uspješnog rada odradio u društvu prijatelja i ambasadora branda koji je svoj put započeo kao Perleraj, da bi se prije nekoliko godina rebrendirao u Cloud&Co.

Kampanja kao i sve Cloud&Co priče slavi ženu i njezinu ljepotu koja izvire iz unutra, iz samopouzdanja i ženske snage. Igre sjena i svijetla naglasak stavljaju na atmosferu i nakit koji je poanta cijele priče. Nit vodilja Cloud&Co nakita oduvijek je bila never take off jewlery, čime se jasno daje do znanja da je ovaj nakit jednostavan i poseban, pristupačan i ekskluzivan - odnosno, rađen je za svakoga.