Party inspiracija

Donosimo vam last minute ideje za savršenu novogodišnju modnu kombinaciju

22. prosinac 2023.

Patrizia Pepe

Dijana Šimunić/ Sponzorirani sadržaj

Ako još uvijek nemate ideje za Silvestrovo, donosimo vam prijedloge koje smo pronašli u jednoj kolekciji!

Novogodišnju noć uvijek dočekujemo s velikim očekivanjima, ali dogovore i pripreme često ostavljamo za posljednji tren. Osim okupljanja najboljeg društva te pronalaska savršenog mjesta za nezaboravni doček, zadatak koji nikako ne smijemo zaboraviti jest odabir savršene modne kombinacije u kojoj ćemo provesti najglamurozniju noć u godini. S obzirom na to da još uvijek nije prekasno za shopping, donosimo vam najbolje ideje za savršeni novogodišnji look.

Brend koji se novom kolekcijom itekako pobrinuo da imamo sve stylish komade za najbolji doček na jednom mjestu je Patrizia Pepe. Ova modna marka, osnovana 1993. godine u romantičnom talijanskom gradu Firenzi, poznata je po svojoj savršenoj kombinaciji individualnosti i ženstvenosti u modi. Njihova nova kolekcija uključuje upravo komade koji su savršeni odabir za novogodišnji party look, a nas su osvojili već na prvi pogled.

image

Odijelo od baršuna, Patrizia Pepe 

image

Haljina od baršuna Patrizia Pepe 

image

Haljina otvorenih leđa i visokog proreza Patrizia Pepe 

image

Mini haljina od lureksa Patrizia Pepe 

image

Crni kombinezon Patrizia Pepe

Naime, ako ste netko tko voli ‘‘igrati na sigurno‘‘ i želite u novogodišnjoj večeri izgledati nepogrešivo, savršeno je rješenje efektna svečana mini haljina. Naime, s haljinom sigurno nećete pogriješiti, bez obzira na to gdje čekate novu godinu, a možete ju bez problema iskombinirati na cipele na petu, toplu bundicu, torbicu i statement komad nakita.

image

Crna ručna torbica sa šljokicama (435 eura) /Crvena mini haljina (258 eura)/Visoke čizme s potpeticom (598 eura)

Tu je i uvijek predivna dugačka haljina ukrašena šljokicama, jednim od glavnih detalja ove sezone. Šljokičasti komadi uvijek su pun pogodak kada biramo outfit za večernji izlazak, a naročito kada je riječ o novogodišnjem dočeku. Ima uistinu nešto posebno u suptilnom sjaju naših odjevnih komada, a da su šljokice ‘‘must have‘‘ pokazale su nam i brojne trendseterice i it djevojke koje su upravo za blagdane najviše nosile ovaj ukrasni detalj na svojoj odjeći.

image

Crna ručna torbica s uzorkom (298 eura)/Kožne čizmice na petu (328 eura)/Svjetlucava haljina s prorezom (898 eura)/Crvena bundica (398 eura)

No što ako ovih blagdana želite isfurati outfit koji ne uključuje haljinu ili suknju? U slučaju da ste u potrazi za takvim party outfitom, imamo styling kao stvoren za vas. Radi se o provjerenoj modnoj kombinaciji koja savršeno funkcionira u svim večernjim prigodama, a ako pritom odaberete dovoljno elegantne komade, može proći čak i u svečanim prigodama poput novogodišnjeg dočeka. Riječ je o odijelu.

image

Gornji dio odijela (348 eura)/Cipele na petu sa šljokicama (480 eura)/Donji dio odijela (228 eura)/Crni kombinezon sa šljokicama (668 eura)

Naime, upravo je strukirano odijelo uvijek nepogrešiv odabir za svaku ženu koja želi izgledati glamurozno, a nije velika ljubiteljica klasičnih haljina ili suknji. Osim odijela, odličan izbor može biti i uski kombinezon koji najbolje pristaje uz visoke čizme ili svjetlucave štikle, efektnu torbicu i nakit.

image

Bijele hlače (228 eura)/Bijeli gornji dio odijela (498 eura)/Svjetlucava torbica s kristalima (285 eura)/Cipele na petu sa šljokicama (480 eura)

Bez obzira na to odlučite li se za svjetlucavu varijantu sa šljokicama, klasičnu crnu ili bijelu verziju odijela ili kombinezona, možete biti sigurni da nećete pogriješiti. Osim odjevnih komada, tu su i neizostavni modni dodaci poput efektnih torbi, salonki i nakita koji mogu podignuti i najjednostavniju modnu kombinaciju te joj dati toliko željenu dozu glamura.

Kako biste što lakše odabrali outfit za novogodišnju noć koja nam je sve bliže, pogledajte bogatu ponudu iz nove kolekcije na njihovoj web stranici, službenom Instagram profilu ili ih posjetite na adresi Jurišićeva 2a u Zagrebu te u Designer Outletu Croatia. 


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Patrizia Pepe