WOW

Doza drame by Adele & Schiaparelli - ovo je look tjedna

20. rujan 2021.
Fotografija: Instagram 
Gloria Glam

Otkako je Daniel Roseberry preuzeo kreativno vodstvo kuće Schiaparelli, njegove kreacije šokiraju i oduševljavaju modni svijet - a sada mu nije odoljela ni glazbenica Adele.

Pripijena crna haljina s bijelim detaljem koji podsjeća na oblake i "grli" joj grudi bila je go to kreacija za Adele prošlog vikenda. Iako rijetko objavljuje na društvenim mrežama, ovog puta se pohvalila s čak tri fotografije seksepilnog looka i skulpturalnu haljinu pokazali iz svih perspektiva. Uz modnu kreaciju Daniela Roseberryja, nosila je i njegov nakit - naušnice s biserom koji je smješten u zlatni zub. To je samo jedan od mnogih intrigantnih motiva posljednje kolekcije kuće Schiaparelli. 

Taj nadrealistički glamur u kojem Daniel koristi uši, oči, nos i usne kao glavne motive osvojio je holivudske zvijezde pa tako njgov dizajn vole i nose i Lady Gaga te Bella Hadid o čijoj se "pluća" haljini govorilo danima nakon što je prošetala u njoj crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu. Rosseberry je idealan upravo za njih - žene koje su uvijek sve radile po svojem i nisu pratile pravila celebrity industrije. 

A kad smo kod Adele - šuška se da će do kraja godine izdati novi album!