GG x GARDEROBA

Demonstracija nove ženstvenosti kroz modnu igru skandinavskog dizajna kojoj ćete se poželjeti pridružiti

26. veljača 2020.
Fotografije: JELENA BALIĆ
Gloria Glam

Prvi smo isprobali chic komade skandinavskih dizajnera iz zagrebačkog concept storea Garderoba koji pruža ultimativno iskustvo slow shoppinga.

Minimalistička elegancija konstrukcije, začudni detalji i neočekivane, naglašene siluete uronjene u odvažne boje i printove odrednice su skandinavskog stila. 

"Nove kolekcije proljeće/ljeto 2020 koje su upravo stigle u Garderoba Concept Store prepune su boja i modela koje najavljuju lepršavu sezonu koja je pred nama, uz slavlje ženstvenosti i 'feel good' momenta koji prevladava kod svake žene koja nosi takve modele i koja se ugodno osjeća u vlastitoj koži. U kolekcijama je sve naglašenija zastupljenost ekološki održivih materijala, u čemu oduvijek upravo prednjače skandinavski modni brendovi.

 

Njihove nove kolekcije nude odjevne predmete koji se skladno nadovezuju na prethodne sezone i slave ženstvenost, jedinstvenost i slobodu izražavanja. Ekstravagantna estetika, utjecaj modnih 60-ih i oda snazi, veličini i ambiciji žena koje beskompromisno slijede svoj put isprepliću se kao glavni motivi neodoljivih komada s kojima se lako stilski poigrati, baš kao što smo se i mi u modnom editorijalu koji u cijelosti možete vidjeti u novom broju magazina Gloria Glam. 

  • Sadržaj nastao u suradnji GG i Garderobe