gg izbor

Favoriti iz nove Fossilove kolekcije satova i nakita

08. lipanj 2022.

Fotografija: Promo

Gloria Glam

Baš kao što je koža jedva dočekala potamniti, tako su se ruke jedva čekale okititi satovima i ljetnim narukvicama. Još nam je preostalo nabaviti lepršavu laganu haljinicu i spremni smo za ljeto...

Inspirirana vintage putovanjima, tropskim uzorcima i skupljanjem školjkica, nova Fossilova kolekcija obuhvaća neodoljive komade nakita i satove koji prizivaju ljeto. Tanku ogrlicu sa suptilnim cvjetićima uparit ćemo s elegantnom maxi haljinom i uputiti se na romantičnu večeru, a cirkone na lančiću od crvenog zlata nosit ćemo s nekom ludom party kombinacijom.

Poznata Da Vincijeva izjava da tajna sofisticiranosti leži u jednostavnosti kao da natkriljuje Fossilovu kolekciju u kojoj se dominacija postigla upravo redukcijom: redukcijom podražaja, redukcijom detalja, redukcijom uzoraka. Riječ je o "manje je više" estetici u njenom punom sjaju. Iako pojedini komadi dolaze u setovima, a mogu se kupiti i narukvica, naušnice i lančić sličnoga ili istoga uzorka, ne morate se na taj način kreativno ograničavati i sputavati - razbuktajte svoju maštu i kombinirajte ono što vam se sviđa. Sat žarko plavoga remena savršeno će se spojiti s pozlaćenom narukvicom, a lančić s motivom sunca s naušnicama s motivom školjkica.