Constellation

GG lista želja: nova Cloud&Co. kolekcija inspirirana zvjezdanim nebom

18. svibanj 2020.
Fotografije: Cloud&Co.
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Epidemija koronavirusa nije stala na kraj našim kreativcima. Jedna od njih je Katarina Zmazek koja je predstavila novu kolekciju elegantnog nakita inspiriranog zvijezdama koja se nalazi na našoj GG listi želja.

Jedan od omiljenih domaćih brendova nakita, Cloud&Co., predstavio je novu kolekciju nakita pod imenom Constellation. Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama. Kao i uvijek kod Katarine Zmazek koja stoja iza brenda Cloud&Co. glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad, što ove komade čini dodatno posebnima.

image
Cloud&Co kolekcija nakita
image
Cloud&Co kolekcija nakita

Kolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela - klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Novi modeli postat će i dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima. Ono što je zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije jer su i naušnice u inicijalnom paru koji je zamišljen u kompletu s lančićem različite. Novu Cloud&Co. Constellation kolekciju možete razgledati u Cloud&Co. dućanu u ulici Preradovićeva 9 u Zagrebu.

image
Cloud&Co kolekcija nakita
image
Cloud&Co kolekcija nakita
image
Cloud&Co kolekcija nakita
image
Cloud&Co kolekcija nakita