Fashion Cheer!

gg planer: dolazimo na ove odlične modne pop-up evente

10. prosinac 2022.

Fotografija: IMAXtree

U kalendar upisujemo pop-up evente na kojem će se nalaziti široka ponuda pre-loved modnih komada!

Baš prije nego što se blagdanska atmosfera potpuno zahukta, planiramo posjetiti pop-up evente koji su planirani u Zagrebu. Ovakvi događaji postaju nam sve omiljeniji način kupovine nove odjeće, a ovoga vikenda te sljedeći tjedan organiziraju se čak dva!

U nedjelju 11. prosinca u Lemon Marketu održava se drugi Najs buvljak na kojem će oko 15 izlagača izložiti selektirane muške i ženske second hand komade s temom šljokica, kože, clubbinga - shiny, funky i svečano tema su ovog buvljaka! U kolekciji se nalaze vintage komadi, streetwear, high street i accessible premium modni brendovi, a svi komadi su obično od 70 do 90 posto povoljniji od originalne cijene, dobro su očuvani, a neki nikad nisu nošeni.

image

Dio ponude koja nas očekuje na Najs buvljaku

A u utorak, 13. prosinca od 15 do 19 sati, na eventu koji okuplja pre-loved modne komade okupit će se deset izlagačica s ponudom odjeće i modnih dodataka od kojih će se pronaći nešto i za festive sezonu i blagdanske proslave. Svoje komade na pre-loved pop-upu izlažu i prodaju po povoljnijim cijenama Ivana Vukušić, Marcela Vrček, Iva Mihalić, Nambi Kezić, Hrvojka Begović, Nina Mia Čikeš, Iva Visković, Nina Violić, Mia Melcher i Ivana Roščić. Adresa događanja je Ferde Livadića 18. 

image

Pre-loved pop-up event okuplja deset izlagača