Guest In Residence

Gigi Hadid želi da se zaljubite u pletiva

02. rujan 2022.

Fotografije: Instagram

Supermodel pokreće vlastiti posao, s brendom odjeće koji će se, sudeći po teaserima na društvenim mrežama, bazirati na finom pletivu.

Dok svi traže priliku u beauty linijama koje nose njihovo ime, Gigi Hadid ima drugačije planove. Manekenka je nedavno objavila kako pokreće svoju modnu kuću, a sada je poznato i više detalja o novom projektu.

Brend nosi ime Guest in Residence, čija je Gigi kreativna direktorica, a službeno će ga lansirati 7. rujna. "Kao osnivačica, kreativna direktorica i ljubiteljica cosy odjeće, uzbuđena sam oko lansiranja svog prvog modnog brenda", napisala je na Instagram profilu s kojeg se da naslutiti da će se kolekcije bazirati na pletivima i cosy komadima, kao i bojama - dakle, ne očekuje nas još jedna kolekcija minimalističkih beige komada. Gigi je već podijelila uzorke kašmira, pa vjerujemo da je riječ o luksuznim pletivima i casual odjevnim predmetima koji su u skladu s njezinim modnim stilom. Na službenom profilu možete zaviriti u moodboard koji da naslutiti estetiku kojom se Gigi vodila, a za cijelu liniju i sve detalje o brendu čekamo 7. rujan!