Dnevna doza Harryja

Gucci talk show izgleda baš onako kako smo ga zamišljali

23. travanj 2021.
Fotografija: Instagram

Harry Styles od glave do pete u Gucciju, u gostima kod Jamesa Cordena s kojim razgovara - o Gucciju. Talk show koji ćemo uvijek gledati!

Nova Guccijeva kampanja okupila je ambasadore ove talijanske kuće i smjestila ih u vrući stolac Jamesa Cordena. Guccijev Beloved Talk Show posvećen je kultnim torbama modne kuće, a prvi gost je bio Harry Styles, odjeven u retro Gucci: bundu, trapez hlače i s torbom koju i privatno obožava. Što od jednog showa više možemo poželjeti? Uz Harryja, tu su i ostali ambasadori - Dakota Johnson, Diane Keaton, Serena Williams i Awkwafina, a sve povodom stote obljetnice postojanja talijanske modne kuće.

Svjedočimo tako pravoj modnoj ekstravaganzi u kojoj su glavna tema Gucci modni dodaci koji imaju kultni status. Rođendan modnog brenda prolazi u znaku slavljenja prošlosti i nasljeđa ove kuće, s pozitivnim pogledom prema budućnosti, a veliku ulogu u tome imaju upravo torbe. Alessandro Michele kultne je modele ponovno lansirao u modernom izdanju, pa je Harry u svom Gucci looku nosio Jackie 1961 torbu, koji nosi naziv po Jackie Kennedy. Dakota Johnson u šljokičastom stylingu držala je Dionysus, torbu koji je Michele dizajnirao za Gucci 2015., Diane Keaton nosila je Gucci Horsebit 1955, a Williams i  Awkwafina GG Marmont torbicu. 

Dizajner se ovim formatom želio vratiti u vrijeme kada su se pojavile talk emisije, a protagonist, odnosno glavna zvijezda u ovom slučaju su torbice, za koje je Michele priznao da su njegov apsolutno omiljeni modni dodatak. Sve ih obožava, iz tog razloga emisiju je i nazvao Beloved. Neke nose imena po snažnim ženama koje su ih svojevremeno obožavale i proslavile, a sada ih u emisiji također nose snažne osobnosti jedinstvenog Gucci modnog stila koji nikada ne izgleda loše. Zanima nas samo gdje je bio Jared Leto i zašto njega nismo vidjeli u Cordenovoj fotelji.