Nova kolekcija

Simone Rocha x H&M: priča o prijateljstvu, druženjima i radosti

01. ožujak 2021.
Fotografije: H&M 

Predstavljena je kampanja za kolekciju Simone Rocha x H&M koja nam donosi dozu optimizma - nužnu nakon gotovo godine dana proživljene u novim uvjetima - i s kojima se radujemo novim druženjima, večerama i partyjima.

Kampanju za kolekciju Simone Rocha x H&M snimio je Tyler Mitchell: nosi njegov prepoznatljiv optimističan stil, poziva ljude da zakorače u svijet Simone Rocha x H&M i iskuse osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije. Kampanja je priča o prijateljstvu, radosti i oda trenucima druženja i okupljanja. Poruka je to o nadi i radosti koja će se dogoditi kad se ponovno možemo sastati i okupiti kako bismo večerali, opustili se, nasmijali se, plesali.

Talenti predstavljeni u kampanji su dinamični pojedinci čijim se vještinama, izgledu i jedinstvenoj ljepoti divi Rocha. Glumci Daisy Edgar-Jones i Micheal Ward, zvijezde u usponu, pojavljuju se uz glavnu plesačicu kraljevskog baleta Francescu Hayward, umjetnicu Faye Wei Wei, zadivljujuće modele Mouchette Bell i Aramish Mangi te glazbenicu Kelsey Lu - koja je napravila i soundtrack za film kampanje. Dio kampanje su i modeli, često prisutni u Rochinom svijetu -Tess McMillan te sestre Adwoa Aboah i Kesewa Aboah, prva aktivistica i model, a druga umjetnica i model.

Kampanja je snimljena u povijesnoj kući i vrtovima Great Dixter u Northiamu, istočni Sussex, Engleska, i prikazuje slijedove obroka i rituale koji dolaze s uživanjem u hrani i slobodnom vremenu; priprema i planiranje, pranje i postavljanje stolova, prezentacija svježih proizvoda, opuštanje.

“Htjela sam da kampanja uhvati i duh i zajednicu glumačke ekipe i da istraže odnose između prijatelja, prirode, obitelji i ženstvenosti. Stvarajući nešto prirodno, zaigrano i poetično u prekrasnom Great Dixteru", poručila je Simone Rocha.