Summer 2021

H&M predstavlja cool kupaće kostime koji pristaju svima

21. svibanj 2021.
Sponzorirani sadržaj

H&M predstavlja novu kolekciju kupaćih kostima koja je sasvim posebna jer je kreirana od održivih tkanina te su u fokusu odvažne siluete koje laskaju svakom tijelu.

H&M najavljuje lansiranje najodrživije kolekcije kupaćih kostima čiji je cilj promijeniti način na koji se žene osjećaju u badićima. Kreirani kako bi laskali svakom tijelu, u novoj kolekciji nalaze se klasični bandeaus, zakrivljene gaćice i ženstveni gornji dijelovi. Ti komadi izrađeni su od recikliranog poliestera dobivenog od tekstilnog otpada i poliestera nastalog nakon recikliranja PET boca. 

Osim što je kolekcija posebna po tome što donosi preokret među održive tkanine, kupaći kostimi će biti dostupni u veličinama do EU 50 online i EU 46 u trgovinama. Kolekcija Summer 2021 stiže u trgovine i online od početka lipnja. 

"Posebno sam ponosna na tkanine u ovoj kolekciji kupaćih kostima, to je naša dosad najodrživija kolekcija kupaćih kostima, a svi su dizajni izrađeni od najmanje 85-postotnog recikliranog poliestera. Drago nam je ponuditi inkluzivnu ponudu veličina i s ovom odvažnom kolekcijom kupaćih kostima." kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

Prateći film kampanje, snimljen s modelom Paloma Elsesser u LA-u, predstavlja žene koje se svakodnevno suočavaju s osuđivanjima. Utišavši buku, Elsesser zaranja pod vodu, pronalazeći snagu u tamošnjoj tišini, kako bi izronila još snažnija, dok joj se pridružuju Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin i Tani Gunn.

Ovaj osnažujući film prati glazbena podloga s kultnom pjesmom Depeche Modea "Enjoy The Silence" u novoj verziji, u izvedbi američke pjevačice Fousheé.