Move

H&M predstavlja novi brend sportske odjeće

03. kolovoz 2022.

Fotografije: H&M Move

H&M Move je novi brend čiji je cilj demokratizirati sportsku odjeću.

Pri kreaciji nove kolekcije sportske odjeće H&M je suređivao s bivšom manekenkom i fitness ikonom Jane Fondom te koreografom i plesačem JaQuelom Knightom. Javnosti će biti dostupna od 4. kolovoza, a police će popuniti u čak 2.500 prodavaonica diljem svijeta. Misija? Potaknuti ljude na pokret, i to u ritmu koji im najviše odgovara.

I dok smo sa svih strana obasuti imperativima o tome kako se moramo kretati, kretati i samo kretati, nije baš tako lako naći odjeću koja nam osigurava puni raspon pokreta, a da je pritom elegantna i udobna. H&M Move predstavlja odjeću prigodnu za svaki tip sportskih aktivnosti, garantirajući pritom meko i samouvjereno kretanje.

"Uvijek smo poticali sportski duh i težili k tome da minimiziramo prepreke za aktivno bavljenje sportom, a s ovom linijom odjeće to smo zaista učinili. H&M Move je brend pokreta u koji smo utkali dosta ljubavi i strasti, a koji našim kupcima nudi istinske vrijednosti. Zajedno s Jane Fondom i JaQuel Knight koji su naši predvodnici promjena, uspjet ćemo inspirirati ljude i potaknuti  ih da naprave nešto dobro za sebe i svoje zdravlje", najavljuje Simon Brown sa čela H&M Move pokreta.

image

JaQuel Knight i Jane Fonda

Svoju odluku da sudjeluje u kampanji komentira i Jane Fonda, glumica i manekenka koja je fitnessu osigurala revoluciju još u osamdesetima. "Provela sam velik dio svog života potičući ljude da se kreću i prirodno me privukla misija H&M Move da pokrene cijeli svijet, također mi se jako svidjela njihova filozofija ‘moveweara‘ umjesto ‘sportske odjeće‘. Bitno je da svom tijelu pružite onu vrstu kretanja koja mu je potrebna da ostane zdravo kako bi se moglo brinuti o vama."

Jane se pridružuje kolega JaQuel Knight, renomirani koreograf odgovoran za neke od najpoznatijih plesova našeg vremena i više SuperBowl showa: "Suradnja s H&M Moveom bila je izvrsna prilika da unaprijedim svoju osobnu misiju da srušim prepreke kretanju i potaknem svijet da se pokrene i zapleše. Zajedno stvaramo novi presedan kada je u pitanju sport i pokazujemo da za kretanje nije potrebna pretplata."

Funkcionalni topovi, lagane jakne za trčanje, tajice i sportski grudnjaci samo su neki od basicsa kojima u novoj kolekciji nećete moći odoljeti. Pri izradi komada korištena su četiri ekskluzivna materijala vrhunske kvalitete: dok će DryMove™ upiti vlagu s kože, ShapeMove™ će pratiti liniju vašeg tijela. SoftMove™ se odlikuje mekoćom i pruža dodatnu udobnost prilikom pokreta, a StormMove™  je prozračan te štiti od vjetra i kiše.