Ljeto u gradu

Haljina koja ‘vrišti‘ ljeto: želimo novi komad brenda ELFS

03. srpanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Danijel Galić
Promo

ELFS ljeto donosi još jednu sjajnu kolekciju, ali i novu, impresivnu kampanju s Nabilah Haron u glavnoj ulozi. Kampanja je snimljena na zagrebačkom Tomislavcu i donosi ženstvene haljine, modne dodatke i sunčane naočale, a nama se posebno svidio model s mornarskim prugicama i mašnama.

Ljetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni, parkovi su predivni, a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš najuspješniji modni brand ELFS.  

image
Ženstvene haljine dobile su mornarsko ruho

Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog njihovog webshopa ljetne komade možemo razgledati i kupovati u prekrasnim ELFS shopping oazama u Zagrebu, Splitu i Rijeci čiji Vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju.

image
Modni dodaci su u animalnom printu

Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova, zagrebačkom Tomislavcu.

image
Ljetna kolekcija može se vidjeti i u ELFS trgovinama

Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište: "Ljeto!" Haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.

image
U fokusu su i sunčane naočale