Boy Cosy

Harry Styles nas (opet) podučava stilu

24. kolovoz 2022.

Fotografije: Profimedia

Ovaj put komfornom, sportskom, ležernom odjećom koju uostalom većina ljudi na ovoj planeti u jednom dijelu dana voli i na sebi nosi. Pun, siguran pogodak.

Uvijek možete računati na Harryja Stylesa ako kao novinar pišete o modi. Bilo da je na pozornici i nosi nove komade brenda Gucci, koju je dizajnirao kreativni direktor Alessandro Michele, bilo da dolazi na dodjelu Grammyja u sjajnoj koži s perjem omotanim oko vrata ili jednostavno, ležerno obučen na spoj s Olivijom Wilde.

image

Fotografija: Profimedia

Ovaj je put Styles dokazao da vam ne treba stilist i da poprilično lako možete "uskočiti" u njegov stilski "vlak". Nedavno je fotografiran na ulicama New Yorka, a na sebi je imao super udobnu i potpuno nonšalantnu kratku trenirku s hoodicom.

S ovakvom hoodicom (odnosno sličnom) i kratkom trenirkom, Vans tenisicama, sportskim bijelim Nike čarapama, šiltericom i sunčanim naočalama poziva vas na "kopiranje" odnosno na prisjećanje da ste i sami to nerijetko nosili (neovisno, bili dečko ili cura dok ovo čitate) - prije ili poslije sporta, za vikende kada vam je jedini prioritet – ugoda. Je li ovo nešto što pop pjevač nosi u vlastitoj kući? Ne znamo, ali Styles sigurno voli lijenčinu u sebi, kao uostalom i mi.

image

Fotografija: Profimedia

Spomenuta odjeća dio je suradnje “Club Aspen” i kuće "Citizens of Humanity" iz Los Angelesa te braće blizanaca, umjetnika Nikolaia i Simona Haasa zvanih The Haas Brothers, koji su prethodno radili na dvije druge kolekcije odjeće. 

Roba je ukrašena frazama kao što su "Club Aspen Hike" i "Club Aspen High", a tenisice Vans Authentic su više nego izvrsno sjele na ovaj styling.