Nova DeLight kolekcija

Idealno ljetno odijelo koje želimo nositi po cijele dane

27. svibanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Karmen Poznić Božić
Ines Madunić
Ines Madunić

Upravo su ženska odijela najveći hit DeLight kolekcije. Kvalitetno sašivena, izrađena od vrhunskih prirodnih materijala i uvijek elegantna, sjajan su izbor za ljetne dane, kako za poslovne, tako i za privatne prilike.

Domaći brend DeLight upravo je objavio novu kampanju za proljeće/ljeto, a Ivan Friščić, vlasnik i dizajner DeLighta kaže da je pokušao dočarati ženu koja ne odustaje, snažnu ženu koja mašta i koja je istovremeno profinjena i moćna. Sve su to ujedno i karakteristike nove kolekcije u kojoj su sve haljine i odijela sašiveni od prirodnih tkanina, što ih čini idealnima za vruće ljetne mjesece.

U kolekciji se ističu wrap haljine od pamučne čipke ili svile, s dubokim V-izrezom koja je idealna i za šetnju plažom, ali i za svečanije prilike, kao što su vjenčanja.

image
Odijela i wrap haljine u fokusu su nove kampanje

Nama je za oko zapalo jedno posebno odijelo iz nove kolekcije. Upravo su odijela kruna brenda DeLight. Sakoi na jednoredno ili dvoredno kopčanje, popularne mrkva ili trapez hlače, a sve sašiveno od prirodnih tkanina poput hladne vune, svile, lana i pamuka.

image
FOTOGRAFIJE: Karmen Poznić Božić

Osim onih u jednostavnim bojama i dezenima, kao što su bijela, puderasta ili karirana, posebno nam se svidjelo odijelo s cvjetnim uzorkom. Profinjeno i elegantno, ali opet razigrano i trendi, ovo odijelo može se nositi cijeli dan na poslu, a kasnije za večernji izlazak u kazalište, na koncert ili samo na piće s prijateljicama. Cvjetno odijelo sjajan je izbor i za neke svečanije prilike, kao što su vjenčanja. Ako niste tip od haljina, ovo je definitivno nešto za vas - nećete proći neprimijećeno. Upravo taj tip je i Andrea Andrassy, zaštitno lice kampanje DeLighta.

image
Elegantna odijela savršen su izbor za ljeto

"Uživam nositi DeLight odijela. Naravno, volim i haljine, ali odijela su nekako više – ja. Volim to što su iznimno kvalitetna, udobna i divno stoje. U njima ne možeš proći nezamijećeno", rekla je Andrea. Za njezin make.up bila je zadužena Ines Krajinović, za frizuru Ivan Pervan, a kampanja je snimljena u Brown Beach Houseu u Trogiru.

image
Andrea Andrassy zaštitno je lice kampanje

"Znao sam da je to idealna lokacija. Jedinstven dizajn i retro estetika su ono što se divno uklopilo u čitavu priču oko mojih kreacija. Žena u takvom okruženju jednostavno blista te i njezina ljepota još više dolazi do izražaja. Ležerna raskoš, to je upravo ono što svaka žena zaslužuje, tom se misli vodim svaki puta kada krenem stvarati, a osmijeh klijentice mi je svaki puta svojevrsna nagrada i potvrda za to", rekao je Ivan Friščić.

image
Odijela su odličan izbor za poslovni sastanak, ali i svečanije prilike