Pandan pop-up

Idemo na buvljak sa sjajnim izborom vintage & second hand komada

02. listopad 2022.

Fotografije: Privatna arhiva

Sredina listopada pravo je vrijeme za nadopuniti garderobu - na pop-up eventu koji donosi probranu second hand odjeću i modne dodatke.

Listopad je pun zanimljivih modnih evenata i pop-up događanja, a jedan od njih održava se 15. u mjesecu, u zagrebačkoj Garaži Kamba, modelu pop-up galerije koja je pokrenuta 2017. Vintage i second hand online trgovina Pandan priprema svoj prvi pop-up na kojem će biti izloženi i dostupni za kupnju probrani komadi vintage i second hand odjeće. Vlasnica Pandana, Andrea Hržić, profilirala je Pandan u online adresu kojoj se vraćamo u potrazi za sjajnim komadima od kože, modnim dodacima poput čizama talijanske proizvodnje, svilenim komadima te statement kaputima, koje nerijetko pronalazi u Belgiji. 

image

Fotografije: Privatna arhiva

Otkriva nam kako u Garaži Kamba možemo očekivati klasične Pandan komade, suknje i hlače, a u shopping za vintage komadima možete se uputiti od 12 do 19 sati. "Pandan pokušava pomaknuti granice vintage scene i dokazati da je takav način shoppinga ne samo ekološki održiv, već i jamstvo da nosite unikatan komad neupitne kvalitete i kroja.", kaže Andrea. Uz shoppingiranje i popodnevno druženje, na raspolaganju će biti i biodinamična i prirodna vina nove zagrebačke vinoteke "Nesputana Vina". Adresa je Ilica 37, a u nastavku izdvajamo nekoliko komada koji će biti izloženi na pop-upu.