Predmet žudnje

Ima li Prada najpopularniji ceker ljeta?

24. srpanj 2021.
Fotografije: Prada

Modni dodatak od rafije osvaja tržište i Instagram profile fashionistica koje pratimo - Pradina torba nameće se kao hit ljeta!

Talijanska kuća Prada u svojoj ponudi krije nekoliko kultnih modela torbica - od Cleo torbe pa do nylon izdanja, nerijetko Pradine torbe vidimo u rukama influencerica i ljubiteljica ove mode kuće. Sljedeći model koji se nameće kao 'it' komad ljeta je onaj jednostavnog dizajna, izrađen od rafije i ukrašen prepoznatljivim logom kuće. Pradina tote torba pletenog dizajna tako bi mogla zasjeniti ultimativnu torbu ljeta - pleteni ceker španjolske kuće Loewe, jer sve češće viđamo upravo talijanski dizajn. 

Linda Tol, Pernille Teisbaek, Lucy Williams, neke su od 'it' djevojaka koje su na Instagramu podijelile summer mood fotografije, s plaža ili s ulica grada i svima im je zajednička Pradina torba. Da je nastala pomama za istom, potvrđuje i činjenica da je trenutno rasprodana, unatoč cijeni koja prelazi 1000 funti. Pletena torba od rafije dolazi u nekoliko boja - prirodnoj, crnoj, bijeloj, žutoj, ružičastoj i narančastoj, od kojih su najpopularnije upravo žuta, za vibrantni look, te ona neutralna, za minimalistički styling. 

Cekeri i pletene torbe iz sezone u sezonu su klasik kojem se rado vraćamo, no ako želite ovu s potpisom Prade morat ćete se potruditi kako biste do nje uspjeli doći. U drugom slučaju, svaki modni brend u ponudi skriva modele od rafije i prirodnih materijala pa dobru alternativu nije toliko teško pronaći.