gg izbor

‘It‘ komad trenutka je ovaj kaput zelene boje

06. veljača 2022.

Fotografija: Instagram

Zelena je na modnom polju i dalje aktivna.

Ako vam zelena boja već "izlazi na uši", ovo možda nije članak za vas. A možda se baš predomislite u vezi ove trendi boje koju je na modnu scenu "pogurala" talijanska kuća Bottega Veneta još pod vodstvom kreativnog dizajnera Danijela Leeja. Zelena se naime, infiltrirala na svaku vrstu odjevnih predmeta i modnih dodataka, a jedan od traženijih komada sezone je kaput jarko zelene boje. Favorit modnih insajderica krije se u ponudi brenda The Frankie Shop i idealan je komad ako tražite "ono nešto" što će svaki look podignuti na novu razinu i dati mu wow efekt.

Viđen na manekenki Elsi Hosk i influencerici Leoni Hanne, dugi oversized kaput u nijansi Kermit izrađen je od moher-vune i trenutno je bestseller na stranici popularnog shopa. Svjedoči tome i činjenica da je trenutno rasprodan sa službenog The Frankie Shop weba. 

image

The Frankie Shop kaput (750 eura)

Njemačka influencerica Leonie nosila ga je uz zeleni pulover, baggy hlače i robusne čizme u street style varijanti, a Elsa Hosk uz Bottega Veneta Jodie torbicu (zelene boje) i drop dead visoke čizme bijele boje dizajnerice Magde Butrym. Ove dvije nijanse zapravo se najbolje slažu uz efektni kaput, iako ništa nas ne sprječava da ga kombiniramo u color blocking looku s primjerice narančastom ili bojom fuksije. Njegova cijena iznosi 750 eura i ako ga želite nositi, predbilježite se na listu čekanja.